Ongediertebestrijding Wormerveer

Wormerveer maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Zaanstad

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Wormerveer. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Wormerveer. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Wormerveer zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Wormerveer?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Wormerveer laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 1 april 2021 23:09

“Muis in huis. Koog a/d Zaan 1541 mv”

zaterdag 27 maart 2021 11:44

“Ik heb muizen gezien rondom mijn tuinschutting”

woensdag 3 maart 2021 12:13

“Ratten onder het huis. Lopen in de tuin. Graven uitgangen voor en achter.”

woensdag 2 december 2020 12:46

“Rat, klaar daglicht vlak bij mijn huis in de tuin”

zaterdag 26 september 2020 11:21

“Muis in huis (hopelijk maar eentje)”

woensdag 12 augustus 2020 23:21

“Laatste tijd regelmatig grote rat in de straat (lijkt op buidelrat). Altij laat in de avond. Plutostraat Krommenie”

dinsdag 4 augustus 2020 04:48

“Al jaren last van muizen in huis, een ware muizen plaag, om gek van te worden op de kervelstraat in Krommenie ”

maandag 29 juni 2020 19:58

“Veel dode ratten verspreid door zaandam, lijkt op een ziekte”

woensdag 6 mei 2020 15:46

“Muizen loggerstraat ”

dinsdag 7 april 2020 10:27

“We signaleren hier regelmatig een grote rat, op de Daamschijfweg 1507 BD Zaandam aan de waterkant.”

maandag 30 maart 2020 19:03

“Ik woon aan de mallegatsloot, aan de kant van koog aan de zaan, bij het gemaal. En ik zie regelmatig ratten op de rand van de beschoeiing en in het water hier.”

zaterdag 21 december 2019 19:37

“Zilvervisjes op zolder”

dinsdag 3 december 2019 22:23

“Muis overlast. Al 2x binnen 2 maanden last van muizen in mijn woning”

dinsdag 26 november 2019 12:22

“Muizenplaag in de flat Pharus. Vannacht 5 muizen gevangen. Ik hoor ze tussen de muren. Is vreselijk ”

vrijdag 26 juli 2019 19:51

“Mogelijk wespennest einde van De Ruijterkade Wormerveer”

woensdag 26 juni 2019 18:48

“Er zit een wespen/bijennest op de kabelbaan in de speeltuin van het agathapark van krommenie ”

woensdag 26 juni 2019 17:35

“Wibautstraat aan de achterzijde heb je een lange grasveld. Vol ratten en muizen. Onze huizen en boxen vol muizen. Dit is bijna onwoonbaar”