Mierenbestrijding

Zelf bestrijden of laten doen?

mieren zelf bestrijden of laten doenSoms is het noodzakelijk om mieren in huis te laten bestrijden met professionele middelen. Onze uitvoerder is hiervoor gediplomeerd en kan u hierbij helpen.

Wat kunt u zelf nog doen?

Wilt u liever nog wat informatie over wat u zelf nog eventueel kunt doen? Hiermee kunt u wellicht kosten besparen.

Wij geven graag nog belangrijke tips en feiten over mieren bestrijden in huis

klantenservice mieren bestrijden

Afspraak maken:

Tel: 0900-2556677 

 

Let op! Wij bestrijden alleen mieren van Maart t/m September. In het najaar en de winter heeft bestrijding niet of nauwelijks effect.

Kosten  

kosten mierenbestrijdingAfhankelijk van de omvang van de woning en de situatie, brengen wij voor een behandeling binnenshuis gemiddeld tussen de €75,- en €125,- in rekening. De mierenbestrijder vertelt u vooraf ter plekke wat het gaat kosten.
 
Indien nodig adviseert hij om mierennesten aan de gevelrand aan de buitenzijde te behandelen. Soms is dit beter voor een structurele oplossing.

mierengel bestrijdingsmiddelWerkwijze

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt dan komt onze uitvoerder bij u langs om de situatie op te nemen en indien gewenst de bestrijding direct uit te voeren.

 

Hij bespreekt de werkwijze en de maatregelen die genomen kunnen worden voor een duurzame oplossing.

 

Hij kan u tijdens het proces ook iets vertellen over de oorzaak en hoe het zo veel mogelijk voorkomen kan worden.

Wat kunt u na de bestrijding verwachten?

na de mierenbestrijdingEen mierenbestrijding met onze middelen is soms na één behandeling afdoende voor het seizoen. Het geven van enige garantie is echter niet mogelijk. De reden hiervoor wordt onderaan verder besproken. Mieren hanteren een dusdanige levenswijze dat garanties op een miervrije toekomst niet reëel zijn. Geen enkele dienst zou dit ook moeten beloven.

Geen valse beloften

Bij hardnekkige mierenoverlast wat al meerdere jaren tot overlast leidt of diep in de constructie van de woning zit, speelt de kennis en ervaring van onze communicatie ongediertebestrijdingbestrijdingsdeskundigen een belangrijke rol. Daarom geven wij hier hoge prioriteit aan. Aan de hand van de situatie in uw woning of gebouw, zal onze uitvoerder een inventarisatie doen waarna de verwachtingen besproken kunnen worden.

 

De bestrijding van mieren kent mogelijkheden, maar soms ook beperkingen. Dit moet duidelijk gecommuniceerd worden. Beloften die door sommige mierenverdelgers gedaan worden zorgen voor onnodige misleiding en teleurstelling. Dit willen wij voorkomen door van begin af aan duidelijk te zijn.

Meerdere jaren overlast?mieren tijdig ingrijpen

Het resultaat van een mierenbestrijding hangt tevens in grote mate af van het aantal jaren die de mieren van u gegund hebben gekregen om in de constructie van het huis te nestelen. Het volledig uitschakelen van mierennesten in huis, in bijvoorbeeld spouwmuren, in de kruipruimte of onder de vloerlagen vergt soms meerdere behandelingen met meerdere bestrijdingsmiddelen.

Soms meerdere behandelingen

Er zijn voorbeelden van woningen waar wij jaarlijks of zelfs meerdere keren per jaar terugkomen om de mierenpopulatie te beheersen.

 

Met name wanneer er al langere tijd een mierenplaag heerst of wanneer mierennesten binnen of onder de constructie van de woning zittenwaar zitten de mierennesten gevestigd, dan bestaat de kans dat er meerdere nabehandelingen nodig zijn om het probleem te beheersen al dan niet in zijn geheel op te lossen.

Mieren in de Keuken en buitengevel

Echter, In de meeste gevallen wordt de overlast van mieren ondervonden in de keuken of langs de dorpels van de (tuin)deuren of langs de gevelrand aan de buitenzijde. In dat geval is er na de eerste behandeling direct al een zeer goede kans op succes.

Waar zitten de mierennesten?

tijdig mieren bestrijdenWij treffen regelmatig situaties aan waarbij mierennesten zich jaar na jaar binnen of onder het huis hebben kunnen doorontwikkelen waardoor de mierenoverlast op een gegeven moment niet meer wordt veroorzaakt door mieren van buitenaf, maar door mieren die zich binnenshuis hebben ontwikkeld.

Waarom laten bestrijden door een specialist?

Onze mierenbestrijder treft vaak woningen aan waar gifpoeder en lokdoosjes zijn toegepast op plekken waar het juist niet had moeten gebeuren. Deze maatregelen hebben de problemen dan helaas alleen maar verergerd. Mieren bestrijden in huis vereist kennis en goede middelen die op de juiste plek toegepast worden. 

Vliegende mieren

vliegende mieren in huisKenmerkend voor dergelijke situaties zijn de vliegende mieren in huis die in het begin van het voorjaar of zelfs tijdens de winter tevoorschijn komen in huis. Ook wanneer kruipende mieren op hoger gelegen verdiepingen uit naden en kieren tevoorschijn komen kan een teken zijn van een hardnekkig probleem. Dergelijke problemen kunnen wij niet met één bezoek verhelpen.

 

 

Lees verder

menu