Wespenbestrijding

wespenbestrijdingZodra u een wespennest in huis of in de tuin signaleert, dan kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak.

Tel: 0900-2556677

 

Een wespenbestrijder komt dan bij u langs om het wespennest te bestrijden. 

Mogelijkheden en Beperkingen

Voordat u belt, vragen wij u om hieronder aandachtig de informatie te lezen over onze mogelijkheden en beperkingen.

 

Sommige nesten zijn onbereikbaar voor ons of er is alleen sprake van wespenoverlast zonder dat er een wespennest is. Met name dit jaar wordt er hevige overlast in de tuin ondervonden terwijl er geen sprake is van een wespennest.

 

Ook met betrekking tot voorrijkosten, garanties en/of nabehandelingen kunnen hiermee teleurstellingen voorkomen worden.

 

wespennest hoogZit het wespennest hoog?

Lees dan a.u.b. deze pagina aandachtig door!

 

Het is namelijk voor zowel u alsook onze uitvoerders erg vervelend om met onverrichte zaken weer te moeten vertrekken.

Doelgericht in- en uitvliegverkeer!

Het heeft alleen zin om met ons een afspraak te maken wanneer er duidelijk sprake is van een wespennest. Onze telefonisten zijn niet in staat om dit van afstand te kunnen beoordelen. Desondanks brengen onze uitvoerders altijd €55,- voorrijkosten in rekening indien ter plekke blijkt dat het toch niet om een wespennest blijkt te gaan. 

Hoe kunt u dit voorkomen?

De meeste teleurstellingen aan de deur ontstaan door het volgende:

 

  • Geen duidelijke doelgerichte in- en uitvliegopening op een specifieke zichtbare plek aan de buitenzijde van de woning. ( Lees verder )

 

  • Het blijkt om Bijen, Hommels of Veldwespen te gaan. ( Lees verder )

 

  • Er is geen wespennest, de wespen komen alleen maar op bepaalde begroeiing af. ( Lees verder )

 

  • De wespen zitten alleen maar in huis, buiten is er weinig te zien. ( Lees verder )

 

  • U heeft de uitvliegopening geblokkeerd met kit, tape etc. ( Lees verder )

Hoe bestrijden wij?

Hoe bestrijden wij wespen?Een wespenbestrijding voeren wij uit met beschermende kleding en hogedruk- en uitschuifbare telescoopapparatuur.

 

Wanneer duidelijk is waar het wespennest zich bevindt, dan kan de bestrijding direct uitgevoerd worden. Dit geschiedt middels het inbrengen van een gifpoeder onder hoge druk in de vliegopening.

bestrijdingsmiddel wespenProduct

Het product waar wij gebruik van maken is een professioneel bestrijdingsmiddel verwerkt in een speciale stuifpoeder om tot diep in de holle ruimtes te reiken.

 

De bedoeling is tevens dat de wespen gedeeltelijk zichzelf uitroeien door de werkzame stof mee te dragen naar het nest en de koningin. 

Bekijk de video:

 

Kosten

kosten wespenbestrijdingVoor de bestrijding van een wespennest brengen wij altijd €75,- in rekening, ongeacht de duur van de behandeling of de locatie van het wespennest. Dit bedrag is alles inclusief.

Garantie / Nabehandeling

Het komt een enkele keer voor dat het wespennest toch nog actief blijft ondanks de bestrijding. Indien dit het geval is komen wij kostenloos terug voor een herhaling.

 

In het uitzonderlijke geval dat een behandeling na een tweede actie nog steeds niet voldoende effectief blijkt te zijn geweest, dan kunnen wij u alleen nog adviseren over de vervolgstappen die eventueel nog genomen kunnen worden.

Zelf wespen bestrijden 

Een wespenbestrijding kan meestal alleen door een vakman uitgevoerd worden. Soms wagen mensen zelf een poging, maar dit heeft meestal weinig tot geen effect. Bovendien is het erg risicovol. Als het misgaat, gaat het meestal ernstig mis.

Wanneer wespen zich bedreigd voelen zullen ze hun angel gebruiken. Dit is niet alleen pijnlijk, maar kan ook ernstige gevolgen hebben vanwege bijvoorbeeld allergie. Wanneer het nest bedreigd wordt kunnen de wespen ook met meerderen tegelijk steken. Dit is voor iedere persoon gevaarlijk.

menu