Wat kunt u verwachten?

Afspraak maken met ongediertebestrijderZodra u een afspraak heeft gemaakt met de bestrijdingsdeskundige zijn er enkele belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden.

Wie komt er?

planningDe bestrijdingsdeskundige die bij u langskomt is aangesloten bij ons Meldpunt Ongedierte, het platform welke naast het verzamelen van meldingen eveneens informatie en voorlichting geeft rondom ongediertebestrijding- en preventie.

 

Tijdens het maken van de afspraak krijgt u de bedrijfsgegevens van de deskundige. Hiermee heeft u direct een vast aanspreekpunt met betrekking tot de voortgang. 

Wat doet de deskundige?

Wespen\wespenbestrijding\wespenbestrijding dakkapel.JPGDe deskundige komt bij u thuis en vraagt u waar de in- en uitvliegopening van het wespennest zit. Dit dient zichtbaar te zijn aan de buitenzijde van de woning. De wespenbestrijder kan enkel een bestrijding uitvoeren wanneer de vliegopening zichtbaar is. Meer details over de werkwijze, voorwaarden en beperkingen leest u op deze pagina

Wat kost een bezoek?

kostenHet starttarief is altijd €75,- tenzij u anders met de deskundige bent overeengekomen tijdens het maken van de afspraak. Dit bedrag omvat het voorrijden, de inspectie, eventueel een diagnose en het advies wat hieruit voortkomt. Indien bestrijding plaatsvindt komt daar €15,- bovenop. Met een wespenbestrijding wordt daarom bijna altijd €90,- afgerekend

.

 

 

Lees verder