Insectengids

insectengids beestjes in huisOm u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij de meest voorkomende insecten in huis en binnen gebouwen voor u uiteengezet. Hiernaast (op de smartphone onderaan) kunt u klikken op de voor u relevante diersoort.

 

Wij raden u aan om deze informatie aandachtig te lezen alvorens u overgaat tot maatregelen die het probleem eventueel kunnen verergeren of verplaatsen.

Insecten bestrijden

Onze wereld delen wij met zeer veel insecten. Wij beperken ons enkel tot de grootste overlastgevers in woningen en gebouwen. Advies en voorlichting staat voorop, maar bestrijding is soms noodzakelijk als laatste redmiddel. Enkele insecten bestrijden wij zeer frequent. Hieronder kunt u klikken op het onderwerp om via de korte route bij de juiste informatie te komen;

 

ongediertebestrijding insecten bestrijden


Mieren bestrijden

Wespen bestrijden

Kakkerlakken bestrijden

Zilvervisjes bestrijden

 

Overige insecten

Andere insecten welke voor veel overlast kunnen zorgen hebben wij hier rechtsboven uiteengezet (op de smartphone ziet u ze onderaan)

Parasiterende insecten 

Als u te maken heeft met een insect welke huidirritatie veroorzaakt, kies dan voor de groep 'parasiterende insecten'

Ook de kevers, de vliegen en de houtaantasters zijn verzameld onder één groep. 

Komt u er toch niet uit?

Ga naar de zoekbalk bovenin en voer de naam van uw gemeente in voor het juiste servicenummer van de afdeling ongediertebestrijding bij u in de buurt.

Lees verder