Mieren - Wat kunt u verwachten?

Afspraak maken met ongediertebestrijderZodra u een afspraak heeft gemaakt met de bestrijdingsdeskundige zijn er enkele belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden.

Wie komt er?

planningDe bestrijdingsdeskundige die bij u langskomt is aangesloten bij ons Meldpunt Ongedierte, het platform welke naast het verzamelen van meldingen eveneens informatie en voorlichting geeft rondom ongediertebestrijding- en preventie.

 

Tijdens het maken van de afspraak krijgt u de bedrijfsgegevens van de deskundige. Hiermee heeft u direct een vast aanspreekpunt met betrekking tot de voortgang. 

Wat doet de deskundige?

De deskundige komt bij u thuis en stelt u enkele vragen over de mierenoverlast. Hij probeert de oorzaak te achterhalen en bespreekt met u de mogelijkheden en beperkingen van een bestrijding. Indien gewenst kan hij direct tot actie overgaan. U kunt in de meeste gevallen gewoon thuisblijven. Mieren kunnen een hardnekkig probleem zijn. Meerdere behandelingen zijn soms noodzakelijk. Wij vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte bent. Details over de werkwijze, voorwaarden en beperkingen leest u op deze pagina

Wat kost een bezoek?

kostenHet starttarief is altijd €75,- tenzij u anders met de deskundige bent overeengekomen tijdens het maken van de afspraak. Dit bedrag omvat het voorrijden, de inspectie, eventueel een diagnose en het advies wat hieruit voortkomt. Indien bestrijding plaatsvindt komt daar meestal tussen de €40,- en €80,- bovenop. Bespreek altijd goed met de deskundige wat ongeveer de verwachtte kosten zijn. 

.

 

 

Lees verder