Ongediertebestrijding Maasdijk

Maasdijk maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Westland

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Maasdijk. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Maasdijk. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Maasdijk zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Maasdijk?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Maasdijk laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

woensdag 6 januari 2021 10:08

“Ratten bij de sloten aan de Mariendijk/Kerkstraat Kwintsheul”

woensdag 19 augustus 2020 19:02

“Wespennest op de oude betonnen buis langs de fietsersbrug bij knooppunt Westerlee. op de noordzijde van de Leeweg in Westerlee/de lier.”

zaterdag 8 augustus 2020 10:36

“Wespennest bij appartementencomplex Julianalaan boven kapsalon/shoarmazaak”

woensdag 10 juni 2020 12:09

“Er loopt een grote bruine rat in de achtertuinen op de Gladiool.”

woensdag 27 mei 2020 21:22

“Bruine rat gespot in onze tuin nabij de waterkant.”

woensdag 6 mei 2020 12:53

“Ratten Van der marelstraat Honselersdijk”

maandag 17 februari 2020 21:27

“Ik heb ratten gezien aan het einde van de patalenastraat op het gras bij de sloot. Tegenover de speeltuin die aangelegd word”

woensdag 16 oktober 2019 21:29

“wespennest. Parkeerplaats naast het gemeentehuis in naaldijk. links achterin”

dinsdag 13 augustus 2019 23:06

“Rat gezien in Naaldwijk, stak het fietspad over richting de Binnenhof!!”

maandag 5 augustus 2019 16:05

“Ik hen twee wespennest in de spouw muur ik heb er al gif in gespoten maar dit lijkt niet voldoende ”

woensdag 19 juni 2019 16:49

“Wespen in mijn houten buirentafel. Vliegen net iets onder hun boten af en aan de tafel in. ”