Ongediertebestrijding Velsen-Noord

Velsen-Noord maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Velsen

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Velsen-Noord. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Velsen-Noord. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Velsen-Noord zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Velsen-Noord?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Velsen-Noord laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 28 januari 2021 08:54

“Rat in huis Groeneweg”

woensdag 30 september 2020 17:27

“Al meerdere keren om ongeveer 21.30 uur een rat gezien in de Mercuriusstraat ter hoogte van de entree nrs. 70 tm 136,,”

vrijdag 7 augustus 2020 12:21

“Er zit een wespennest in de spouwmuur van mijn buurman nr 16 Hij is nu met vakantie ”

dinsdag 14 juli 2020 09:20

“Ik heb last van een wespennest onder de dakgoot.”

maandag 13 juli 2020 22:42

“Veel wespen naast ons huis sinds werkzaamheden nieuw dak en de steiger is weggehaald, graag een oplossing ivm wespenallergie”

zondag 14 juni 2020 09:39

“Wij zien regelmatig wespen in de aanbouw boven op ons huis”

vrijdag 12 juni 2020 08:15

“ratten gezien Mercuriusstraat/Jupiterstraat. Eerder in dezelfde omgeving Zuiderkruisstraat/Eenhoornstraat en op het aangrenzende grasveld. Tevens rond het voormalig woon/winkelcomplex aan de Zuiderkruisstraat waar ook een chinees restaurant gehuisvest is.”

donderdag 4 juni 2020 09:00

“Ratten probleeem onder grond en avonden boven, rat, nachtegaallaan.”

dinsdag 2 juni 2020 12:12

“Last van muizen in huis op de koningin Wilhelmina kade in ijmuiden”

dinsdag 12 mei 2020 15:01

“Ratten/muizen Hagelingerweg Santpoort-Noord”

dinsdag 17 maart 2020 17:27

“Rat in sloot achter huizen bij Westbroekerweg, Velsebroek”

maandag 11 november 2019 21:08

“Santpoort Zuid, Bruno Klauwersstraat. Ratten in via spouwmuur in het pkafond. Vele grote gaten en gangen in de voortuin waarbij zelfs de tegels van het pad naar de voordeur verzakken.”

woensdag 25 september 2019 19:42

“Muizen en ratten ontlasting. Tevens ee muis en rat gevangen. Overlast blijft na een paar maatregelingen. Vandaag weer onder de bank muizenpoep opgeruimd”

vrijdag 20 september 2019 12:36

“Verderop in de straat kapot riool, nu hebben wij dode ratten in spouwmuur en onder de grond, reinunie gaf rugzakjes, gemeente verwijst alleen naar reinunie. Zijn lid van VVE, sinds januari, maar weten ook niet wat te doen, nu uitwerpselen van ratten onder de grond,wat ook een berging voor ons is, nu spullen verwijderd”

donderdag 25 juli 2019 20:33

“Wespen vliegen af en aan vanuit de spouw onder het dakrand”

zondag 21 juli 2019 16:55

“Wespennest onder dakpan garage”

woensdag 3 juli 2019 10:50

“Rechts achter het boeideel vliegen wespen uit en aan, denk dat er een nest zit”

dinsdag 25 juni 2019 22:40

“Wespennest in overdekking van balkon op eerste etage. Duinweg Santpoort Zuid”