Ongediertebestrijding Udenhout

Udenhout maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Tilburg

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Udenhout. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Udenhout. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Udenhout zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Udenhout?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Udenhout laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 14 december 2020 14:15

“Sinds twee weken hebben wij waarschijnlijk bezoek van ratten. Een rattenhol is aanwezig in de schuur aan de alpenpas, met gangenstelsel gezien de hoeveelheid zand in onze schuur ligt. Redelijk wat knaagschade. ”

maandag 30 november 2020 20:04

“Bruine rat Ringbaan Zuid (bij Brugman keukens)”

dinsdag 24 november 2020 09:38

“Ratten en holen in de tuin en ik denk in de kruipruimte onder de garage. Van alles geprobeerd momenteel met klemmen maar geen succes.Per nacht komen er holen bij. Kattedoorn Berkel - Enschot”

woensdag 23 september 2020 11:04

“Ratten tegen over het verbeten brugstraat”

dinsdag 28 juli 2020 13:13

“Ratten in struikgewas bij hondenuitlaatstrook Ringbaan Zuid”

maandag 20 juli 2020 22:31

“ratten in de achtertuinen van vlierlaan en kamperfoelielaan in berkel enschot”

dinsdag 30 juni 2020 21:29

“Dode bruine rat in parkeervak op straat. Groeseindstraat, vlakbij Hoefstraat. ”

zondag 21 juni 2020 17:47

“Ik heb een rat gezien in het Von Weber park. Kwam uit de richting van de plek waar de katten bijgevoerd worden en stak het geasfalteerde pad over richting de drieburgt.”

dinsdag 16 juni 2020 14:03

“Er lopen behoorlijk veel bruine ratten. Steken regelmatig de straat over tussen de receptie van camping Duinhoeve en het stroomhuisjes aan de overkant van de Oude Bosschebaan in Udenhout. Er ligt nu bijvoorbeeld een doodgereden rat op straat”

vrijdag 22 mei 2020 09:08

“Al enkele weken signaleren wij een bruine rat in onze tuin. Nu loopt hij al een klein uur in onze tuin (op 1 vierkante meter) op zijn gemak. Volgens mij eenvoudig te vangen. ”

dinsdag 17 maart 2020 16:22

“het stikt hier van de muizen en de ongedierte bestrijding doet er weinig mee ze kijken alleen bij de gene die last ervan heeft maar de bron verder op in de straat word niet gekeken wij blijven schoonmaken zo en als je belt kost het iedere keer 90 euro wij hopen nu dan ook dat ge gemeente er iets mee gaat doen want er wonen een stel viezerikken hier in de straat groetjes”

donderdag 5 december 2019 10:38

“we horen snachts muizen lopen boven”

donderdag 17 oktober 2019 21:19

“Zondag 13 oktober een rat gezien in Berkel Enschot bij Heuneind bij nieuwbouw aan Eikenbosch , liep richting de AH ”

vrijdag 6 september 2019 19:13

“Op dinsdag 3 september en woensdag 4 september een bruine rat in mijn tuin (woning J.P. Coenstraat) opgemerkt. Foto kunnen maken.”

zondag 4 augustus 2019 18:27

“In ons appartement hebben wij sinds kort last van muizen (dat we zien). In onze voorraadkast lopen ze geregeld rond en eten ze van alles op. We hebben de gaten gelokaliseerd en gaan ze dicht spuiten. Daarnaast hebben we vallen staan. ”

zaterdag 29 juni 2019 12:17

“vanaf de vijver in de kaukasuslaan komen er regelmatig ratten in onze tuin”

dinsdag 25 juni 2019 08:03

“Processierups arthur van schendelpark”

donderdag 20 juni 2019 08:54

“Bij ons in de Berkhoek in Udenhout, zit bijna elke eiken boom vol met eiken processie rupsen Ik heb hier verschrikkelijk veel last van, en durf ook bijna niet meer in eigen mijn tuin te komen, laat staan te voet naar de brievenbus lopen aan de straat. Elke dag zit ik vol met bulten Graag even de bomen leegzuigen aub anders hebben we volgend jaar nog meer van die vervelende beesjes.”

dinsdag 11 juni 2019 19:36

“Processie rupsen Matterhornstraat Ze lopen tegen de huizen omhoog we hebben last van jeuk enz”

woensdag 22 mei 2019 17:08

“In de Silcherstraat nr 26 zag ik zojuist, woensdag 22 mei 2019, een bruine rat in het vogeldrinkbakje voor aan de straat. Enkele weken terug zag ik er een lopen over het von weberfietspad, naast onze wijk. Begin van het jaar zag ik er ook een in het plantsoen voor onze deur. Mogelijk komen die uit de poel in het Hoffmannlaan of/en uit het kanaal. Is hier iets aan te doen?”