Ongediertebestrijding Herten

Herten maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Roermond

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Herten. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Herten. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Herten zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Herten?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Herten laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 1 maart 2021 19:35

“Veel dikke zwarte vliegen, Kapellerhof”

maandag 1 februari 2021 16:47

“Ratten in de tuin , schouwberg”

woensdag 13 januari 2021 20:32

“Paredisstraat. Al enige weken flink last van muizen in de spouwen en tussen de vloeren. Heb gif gezet en het wordt al iets minder. Maar zou kunnen zijn door de hoeveelheid die gegeten is dat het meer panden betreft.”

donderdag 10 december 2020 18:47

“Ratten en stank overlast, Karel Doormanstraat (huis met zwarte folie voor de ramen, begane grond ”

zaterdag 5 december 2020 14:07

“Heinsbergerweg Roermond, spitsmuizen tussen isolatie in plafond.”

dinsdag 13 oktober 2020 13:50

“Marter die lood in schoorstenen omhoog duwt op de Kaanjel te herten”

donderdag 24 september 2020 14:14

“Hoornaar nest in spouwmuur hoogvonderen”

donderdag 10 september 2020 04:48

“Ik heb van een buurvrouw gehoord dat er rond de Huurvaarderstraat in Hoogvonderen, Roermond, zwarte ratten zijn gezien. Ik weet niet hoe erg het is, ik kom zelf bijna nooit buiten, maar ik dacht dat ik het beter even kan melden. We hebben ook vaak last van muizen, die komen deze kant uit telkens als er op het veld langs de flats/Donderberg/Koninginnelaan, waar ze nieuwe woningen aan het bouwen zijn, gegraven wordt of zo. Ik heb er 2 katten voor in huis gehaald, want ik had er enorm veel. Ze geven enorme schade, en zijn vies. Ik hoop niet dat we ook zoveel ratten krijgen, die zijn nog even een stuk erger. Als ik het goed heb kunnen die dieren erge ziektes verspreiden. ”

zondag 16 augustus 2020 08:25

“Woelrat, voortuin Adelaarshorst”

zaterdag 15 augustus 2020 00:20

“Last van hoorn wespen ”

dinsdag 28 juli 2020 22:00

“Rat in tuin Kroppestraat Swalmen”

dinsdag 23 juni 2020 21:17

“Kakkerlakken vondelstraat roermond”

vrijdag 20 maart 2020 11:45

“Een steenmarter in de plafondruimte”

donderdag 19 maart 2020 09:14

“Wij zien zowel muizen alsook ratten rondom onze woning door de achtertuin rennen. De buren hebben drie bakken kattenvoer enz in hun tuin staan voor alle (zwerf)katten uit de buurt. Ook ande omwonenden hebben al ongedierte gesignaleerd. In een woonwijk!”

vrijdag 14 februari 2020 14:42

“Ratten in huis volgens ongediertebestrijder. Wordt bestreden met bloedverdunners momenteel. Gaten in tuin aangetroffen. Mogelijk van ratten of muizen? Locatie swalmen kerkpad”