Ongediertebestrijding Maren-Kessel

Maren-Kessel maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Oss

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Maren-Kessel. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Maren-Kessel. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Maren-Kessel zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Maren-Kessel?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Maren-Kessel laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 28 januari 2021 16:02

“onder de vloer van het tuinhuisje zijn wederom de gangen van ratten gevonden, reeds eerder is zutec langs geweest en meerdere ratten gevange nu weer sporen gevondenn.”

vrijdag 1 januari 2021 16:28

“Het probleem is op wagenaarstraat 37 in oss.zowel in de voortuin als achtertuin overlast van muizen ,mollen,slakken enz.dit vanwege slecht onderhoud tuin”

dinsdag 29 december 2020 12:10

“Met regelmaat schieten de ratten door de tuin, dak schuur, pergola en rond de erfscheiding met buren Gewandeweg. Onze tuin (De Bongerd, Oss) grenst aan een waterpartij, mogelijk overlast vanuit die waterpartij door voedsel, vissers e.d. Langs die waterpartij ligt regelmatig voedsel (aardappelen, rijst e,d) Mezenbollen, noten e.d. voor vogels halen de volgende ochtend niet. Een flinke rattenklem vangt alleen veldmuisjes. ”

vrijdag 27 november 2020 14:24

“Op de van hoogstratenweg 313 5371bj te ravenstein staat een grote container met de inboedel van het huis ernaast nummer 31..Ik heb gezien dat de stofzuiger die er ook op ligt vol met kakkeelakken zit.Volgens gemeente hebben ze geen toestemming voor de container.Ik ben bang voor een kakkerlakken plaag”

maandag 23 november 2020 22:35

“steenmarter Lithoijen ”

donderdag 19 november 2020 16:12

“last van een steenmarter”

maandag 19 oktober 2020 11:41

“Ratten Irenestraat Oss”

maandag 14 september 2020 11:37

“Wespen, sinds vorig jaar komen er regelmatig wespen in mijn woning. Soms 1 tegelijk en soms wel 10.. ze komen voor zover ik kan zien via het luch tventilatie systeem. Ik leef met meerdere katten in huis en vind het nogal gevaarlijk als ik niet thuis ben..”

maandag 31 augustus 2020 12:33

“Zwarte rat nieuwe hescheweg te Oss”

dinsdag 21 juli 2020 09:14

“Rat in de tuin (Willem I laan)”

woensdag 8 juli 2020 13:55

“Ratten Rooseveltstraat”

donderdag 18 juni 2020 22:26

“er zijn ratten heel veel ratten in de Albardastraat. zowel in de struiken als in huis en schuren! is niet te bestrijden. ”

dinsdag 16 juni 2020 09:45

“Ik heb een rat gesignaleerd op de binnenplaats van ons appartementencomplex. Ook heb ik een rat gezien langs de spoorbaan tussen het gemeentehuis en de Kortfoortstraat.”

zondag 14 juni 2020 14:53

“Een, naar buren, wegvluchtende rat gesignaleerd in achtertuin Smouteneind te Oss. ”

zondag 31 mei 2020 14:32

“Wij hebben momenteel weer enorm last van ratten in de tuin”

woensdag 20 mei 2020 07:25

“Ratten in de berm, ter hoogte van Pastoor van Weerdtstraat 14 te Teeffelen. ( Geen muskusratten bleek uit eerdere melding bij waterschap Aa en Maas, die enkel Muskesratten weg mogen vangen)”

maandag 18 mei 2020 23:26

“Ratten in Teeffelen, nabij Teeffelse wetering en Hemelrijkse waard.”

maandag 11 mei 2020 14:27

“Het Eiland Oss, bruine rat 14.26 uur in tuin. Foto en film gemaakt”

vrijdag 8 mei 2020 16:13

“Ratten. Bij flat aan de Anna van Schuurmanstraat in Oss. We horen ze knagen en zien ze lopen”

donderdag 9 april 2020 21:05

“Ratten gesignaleerd in de Schoolstraat in Herpen! ”

dinsdag 7 april 2020 10:05

“afgelopen maandag zat onze dochter alleen achter in de tuin op de magnolia in Geffen op het terras en zag een zwarte rat lopen bij een houtstapel, de reactie zal ik achterweg laten...”

dinsdag 10 maart 2020 21:44

“Ratten gesignaleerd te Geffen Berkenboog Er lag bij ons vanmorgen ook bloed op de inrit met een orgaan van een diersoort. Misschien mogelijk ook van een rat?”

dinsdag 14 januari 2020 09:01

“Ratten al 3 jaar. Via gemeente bestrijding gekomen maar zitten er nog de hoebenstraat Oss 5348 tk ”

maandag 30 december 2019 19:00

“Al verschillende meldingen gedaan over ratte plaag da costastraat heihoeksingel onze hele tuin is helemaal ondergraven”

vrijdag 27 december 2019 01:02

“Wij hebben in de garage last van of een of meerdere muizen/ ratten. Ze zitten bij ons bij het oud papier.”

dinsdag 24 december 2019 13:51

“In onze buurt (Sultzbachstraat Ravenstein) hebben we veel last van steenmarters. Verschillende buurtmensen hebben de steenmarter in hun huis. Daarnaast hebben verschillende mensen al behoorlijke kosten aan hun auto. In tuinen graven ze, er ligt veel ontlasting en buurtgenoten zien de steenmarters zelfs op straat lopen. Ik heb contact gehad in onze buurt app, ze worden ervaren als een plaag. We weten dat het beschermde diersoorten zijn, maar mijn vraag is wel of de gemeente daar iets in kan betekenen. ”

zondag 8 december 2019 16:13

“Ratten gezien op zondag 8 december in mijn tuin.”

vrijdag 11 oktober 2019 10:39

“Bruine rattenplaag in sloot van Waterschap AA en Maas achter het perceel Brandstraat 26 Oss.”

woensdag 9 oktober 2019 10:45

“In de struikjes op de zaltbommelseweg in Oss tegenover de fietsenwinkel zie ik regelmatig ratten lopen. Het zijn meerdere raten wonen in die struikjes...”

dinsdag 23 juli 2019 11:54

“Op het complex van de Tuinverening Kromstraat Zuid gelegen langs de spoorlijn tussen de overgang Heihoekstraat-Heihoeksingel en station Oss-West en grenzend aan de noordkant aan de Heischeutstraat worden de laatste week veel bruine ratten gesignaleerd. Het is onduidelijk waar de ratten huizen. Er is langs de spoorkant veel begroeiing (dit is gemeld bij Prorail. In de tuinen van bewners bevonden zich op een aantal plekken vijvers. Op het tuincomplex bevinden zich veel kassen en ook hebben sommige tuinders een huisje.”

maandag 22 juli 2019 20:18

“Ratten gezien op maandag 22 juli 2019 rond 19:45. 5 stuks zaten bij de vijver de hazenakker in Oss. Ze zaten aan de noordwestelijke kant vd vijver (meer noord dan west)”

dinsdag 16 juli 2019 19:47

“wespen in spouw en in slaapkamer, van Rappardstraat Oss”

zaterdag 6 juli 2019 10:08

“Gazon 20 m2 . Midden in woonwijk . Woelmuizen . ”

zondag 26 mei 2019 12:24

“Ratten op speelplaats basisschool bij vijver aan de Vivaldistraat in Oss. ”