Ongediertebestrijding Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Lansingerland

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Berkel en Rodenrijs. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Berkel en Rodenrijs. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Berkel en Rodenrijs zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Berkel en Rodenrijs?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Berkel en Rodenrijs laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 7 januari 2021 20:26

“Huismussen, de Ruyterweg ”

donderdag 6 augustus 2020 12:49

“Wespennest in de muur van de woning aan de achterzijde(tuin)”

maandag 20 juli 2020 14:17

“wespennest buiten bij achterzijde schuur”

dinsdag 28 april 2020 11:38

“onlangs bleek bij een eigen inspectie van de kruipruimte van ons huis dat de isolatie (tonzon:(dun folie, dat in 2 lagen is opgehangen aan de vloer) flink beschadigd is. Ik heb de leverancier gebeld voor een deskundige inspectie. Volgens de deskundige is de isolatie aangevreten door ratten. Dit toonde hij aan door foto's te laten zien van een hoopje keutels en aangevreten isolatie dat volgens hem is gebruikt als nestmateriaal. De isolatie is over een flinke oppervlakte gescheurd doordat ratten/muizen eroverheen hebben gelopen. Daarbij hebben we de laatste tijd flink last van stank uit de kruipruimte, wat voor mij een reden was voor een inspectie. De buren hebben sinds vorig jaar een rattenval in de tuin geplaatst waarin zij enkele ratten hebben gevangen. Het hol/gang loopt via hun tuin onder onze fundering door naar de kruipruimte. Dit bevestigt dus dat het om ratten gaat. Graag actie om deze ratten te bestrijden. Onze woning staat op de Anjerdreef in Berkel en Rodenrijs, langs de Rodenrijsevaart. ”

donderdag 25 juli 2019 17:17

“Wespennest in spauwmuur”

zondag 21 juli 2019 13:15

“Wespennest in mesthoop hoefweg bleiswijk”

woensdag 17 juli 2019 18:23

“Wespennest ondergronds in kas (tuin)”

zondag 30 juni 2019 12:48

“Last van wespen in vermoedelijk de beukenhaag Akeleituin hoek Gladiolentuin Bergschenhoek”

dinsdag 25 juni 2019 15:11

“vierlinghweg ter hooghte van huis nr 2. daar is een hele grote wespennest dat een grote gevaar vormt voor de straat er spelen kinderen in de rondte , zou dit met spoed verwijderd kunnen worden u kunt contact met mij opnemen op 0651283647”

dinsdag 4 juni 2019 17:54

“Wij hebben in onze woonwijk (verheullaan Bergschenhoek) last van muizen. Deze muizen zitten in onze tuinen en onze poorten. Wij hebben al voorzorgmaatregelen genomen zoals muizenvallen maar deze hebben geen effect. ”