Ongediertebestrijding 's-Heer Hendrikskinderen

's-Heer Hendrikskinderen maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Goes

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in 's-Heer Hendrikskinderen. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in 's-Heer Hendrikskinderen. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat 's-Heer Hendrikskinderen zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in 's-Heer Hendrikskinderen?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van 's-Heer Hendrikskinderen laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

zondag 4 april 2021 20:38

“Twee maal een bruine rat gezien omgeving Oude Rijksweg / Den Omloop 's-Heer Hendrikskinderen”

dinsdag 23 maart 2021 16:07

“Ratten in brandgang . Tussen zuidvlietstraat 64 t/m 68 Sinds bouwactiviteiten achter deze brandgang. Soms ratten in de tuin.”

donderdag 19 november 2020 06:36

“Bruine rat geconstateerd in de Klaproosstraat Goes”

donderdag 11 juni 2020 18:07

“Blok thv nummer 50 JD van Melle straat meerdere woning hebben last van mieren zitten ook in onze spouwmuren woningbouw doet er niks aan Zelf hebben wij al diverse maatregelen getroffen Poeder mierenlokdoosjes maar zonder resultaat”

woensdag 24 juli 2019 22:37

“Wespen op zolder. Ik wilde de warmte op zolder kwijt door raampjes op een kier te zetten. Bij het neerhalen van de vlizotrap viel al cementgruis naar beneden. Er vlogen circa 40 wespen die er niet uit konden, De vloer is bezaaid met dode wespen. Nu kunnen ze er wėl uit. Vorige jaren vroeg ik me al af waar dat cementgruis vandaan kwam. Ik ben bang dat het volgend jaar wėėr zo zal zijn.”

dinsdag 9 juli 2019 09:56

“Ratten in de tuinen aan het pleintje van de Gerard Reve laan Riethoek.”