Ongediertebestrijding Den Bommel

Den Bommel maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Goeree-Overflakkee

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Den Bommel. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Den Bommel. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Den Bommel zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Den Bommel?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Den Bommel laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

woensdag 19 augustus 2020 14:27

“Wederom weer een wespennest onder de dakpannen aan de zijkant van het huis van de buurman, dus eigenlijk zit het onder zijn dak. ”

zaterdag 15 augustus 2020 14:32

“Ratten koningspleisterplaats Goedereede”

zondag 14 juni 2020 12:42

“Wespen zwerm Neptuneslaan oude tonge honderden wespen kan niet missen je hoort ze al van een afstand geluid van een drone ”

maandag 8 juni 2020 22:11

“Zie overdag ratten lopen in de Oudelandseweg in Ouddorp, kruising Oudelandseweg met Klarebeekweg en kruising Oudelandseweg met Kommersweg. ”

maandag 8 juni 2020 21:22

“Ratten Oudelandseweg Ouddorp ”

vrijdag 3 april 2020 12:09

“Er lopen steeds ratten door de tuin. Ze komen uit het stuk grond tussen het fort en park het volkerak,het zgn zwembadterrein. Ik woon aan de havendijk”

maandag 11 november 2019 21:36

“Goedendag, Er lopen ratten in Dirksland, op de kruising Geldersedijk Acacia. Ik heb 3 weken geleden ook al melding gedaan maar tot op heden niks gehoord.”

vrijdag 25 oktober 2019 12:38

“Er lopen ratten langs de Geldersedijk Acacia clematis Er is er van de week een dood gereden op de kruising Geldersedijk-Acacia.”

zondag 30 juni 2019 15:58

“Wespennest in de maak in dak. Deze is in het voorjaar al een keer verwijderd, maar zie steeds weer wespen op en af vliegen. ”