Ongediertebestrijding Otterlo

Otterlo maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Ede

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Otterlo. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Otterlo. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Otterlo zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Otterlo?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Otterlo laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

dinsdag 1 september 2020 17:21

“Ratten, Leesonhof, Leesonweg, van Wamelenweg, Ederveen, veevoeder Bos”

maandag 31 augustus 2020 23:25

“Rat, Parkrand te Ede”

zaterdag 29 augustus 2020 09:16

“Hoornaarnest, matendijk wekerom”

zaterdag 15 augustus 2020 13:26

“Laatste 2wk ernstige overlast van marters onder het dak in huis. Alsof er inbrekers in huis lopen. Veel herrie door lopen van de marters onder het dak en gesleep met materialen(wellicht dode dieren) + veel herrie in tuin en straat door schreeuwen van de marter. Daarnaast afgelopen winter tot 2x toe zijn er kabels onder de motorkap doorgeknaagd. Aart Roelofsenlaan in Lunteren”

maandag 10 augustus 2020 15:40

“Ik heb een bruine rat gevangen ”

vrijdag 31 juli 2020 14:49

“Ratten op Regentesseplein te Ede lopen rond huizen en op straat. ”

zaterdag 25 juli 2020 22:20

“Overlast ratten bij de peppelensteeg. ”

donderdag 16 juli 2020 12:56

“Ratten op de Pascalstraat. Ik heb al meerdere keren overdag een rat zien oversteken op de Pascalstraat (waar ik werk) Als ze dit op klaarlichte dag doen zitten er vast meer dan die ik heb gezien.”

dinsdag 16 juni 2020 12:13

“Op de hoek in de tuin aan de rubenstraat grenzend aan de d'hondecoetetstraat liep een flinke rat met lange staart naar het hondelosloopgebied aan de overkant en zo weer terug richting zelfde tuin. ”

zaterdag 13 juni 2020 12:19

“Op de Rijksweg 10000000e eikenprocessierups op bomen, op takken, sporen op fietspaden. Ik heb er foto’s van gemaakt dat kan ik per mail of whatsapp doorsturen. ”

maandag 8 juni 2020 08:19

“Zwarte Rat, uitwerpselen gezien bij onze woning aan de Groenestraat in Bennekom”

woensdag 20 mei 2020 22:01

“In harskamp stikt het van de ratten, bij de vijver langs de wormgoorlaan, aangezien hier veel kinderen rond de vijver spelen ,zie ik dit als een gevaar voor de volksgezondheid.Ook is de oeverkant behoorlijk afgekalfd ,vermoedelijk door de ratten, hoop dat hier iets aan gedaan kan worden. M.vr.gr.Albert”

donderdag 9 april 2020 20:40

“Wij hebben in de straat (Hofbeeklaan, Ede op het kruispunt met de middelbeeklaan een wespennest bij een huizenblok”

dinsdag 31 maart 2020 13:22

“Ratten in kernhem tuin”

donderdag 25 juli 2019 00:03

“Hoornaarwespen, vermoedelijk nest vanwege grote aantallen die 's avonds op lampen gebouw en naastgelegen tuin en huis afkomen.”

vrijdag 31 mei 2019 12:41

“Meerdere Europese hooraars gezien in en om ons huis. ”