Ongediertebestrijding Wehl

Wehl maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Doetinchem

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Wehl. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Wehl. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Wehl zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Wehl?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Wehl laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 20 juli 2020 08:06

“Ratten in de achtertuin. Al enkele weken worden meerdere bruine ratten gezien, ook overdag. Klimmen in appelboom.”

zondag 5 juli 2020 08:06

“Fazantlaan Doetinchem, inmiddels 3 ratten gevangen in de achtertuin. Ik lees hier meldingen uit dezelfde buurt en dan verbaas ik me dat de gemeente geen actie onderneemt. Morgen maar weer eens bellen/mailen.”

woensdag 24 juni 2020 08:20

“ik heb op 24-06-2020 een overjarige bruine rat gevangen ik heb zelf al jaren met dit soort dieren en als je een rat overdag ziet eten en vangt bestaat de risico dat er meerdere zullen zitten”

maandag 8 juni 2020 10:03

“Ratten in achtertuinen Acacialaan en Meester Lovinklaan”

maandag 4 mei 2020 13:03

“Ratten overlast ! locatie woon complex Gruttersveld (hoogbouw) Wehl !”

woensdag 22 april 2020 12:45

“Er zit een wespennest in de grond in de Doetebol (Doetinchem). Naast het watertje. Aan ene kant staat een insecten hotel en aan de andere kant in de grond zit het nest.”

zaterdag 11 april 2020 18:25

“Een wespennest in de dakkapel of onder het dak, de nieuwe vijverberg. ”

zondag 5 april 2020 11:33

“In de achtertuin ratten”

woensdag 19 juni 2019 19:57

“Eikenprocessierups, lokatie oa de liemersweg, de stokhorstweg een van de doorgaande wegen waar vele scholieren maar ook andere vele fietsende mensen over fietsen. Het is zeer zorgelijk hoe deze rupsen hun gang kunnen gaan en in grote hoeveelheden zich verder ontwikkelen. Niet één zak maar soms meerdere zakken aan een boom. Als deze zakken uitbarsten en de rupsen komen naar beneden wie is dan verantwoordelijk voor de gevolgen? Dit zal niet lang meer duren dat deze rupsen uitkomen uit hun nesten! ”