Ongediertebestrijding Rietmolen

Rietmolen maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Berkelland

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Rietmolen. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Rietmolen. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Rietmolen zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Rietmolen?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Rietmolen laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

zaterdag 13 maart 2021 16:39

“Afgelopen week 's-ochtends op het station in Ruurlo reeds meerdere keren ratten zien lopen tussen de rails en het hekwerk. Verstoppen zich in de lage struiken tussen de treinrails en de parkeerplaatsen aan de Spoorstraat ter hoogte van het vroegere De Jager en nu gerenoveerde pand door Schot Silo reiniging.”

maandag 8 maart 2021 22:30

“Waarschijnlijk een aantal ratten op onze ( nog niet ) bewoonde zolder.... In Neede GLD, Magnoliastraat. Ik heb eventueel een geluidsopname vanuit de slaapkamer er onder. ”

zondag 16 augustus 2020 16:23

“Wespennest onder de dakgoot in het boeiboord. Ze komen via de regenpijp binnen en hebben daar een nest.”

woensdag 1 juli 2020 06:56

“Denk maden, vallen uit schoorsteen afzuigkap, vermoedelijk dode vogel in schoorsteen ”

zondag 28 juni 2020 00:24

“Bruine rat in tuin. Zonnekamp Geesteren.”

zaterdag 13 juni 2020 16:32

“Bruine rat in de tuin”

vrijdag 22 mei 2020 10:58

“Muizen en ratten in onze tuin. Ze gebruiken onze tuin als oversteek van de ene naar de andere tuin. Zelfs overdag zijn ze steeds meer te zien. Ze zitten nu ook in schuren en maken gaten in de grond! In Neede gedeelte de Berg (nieuwe plan). ”

zondag 17 mei 2020 16:18

“Er steekt al 3 dagen achter elkaar een rat over van de ene tuin naar de andere, vaste loop route door mijn tuin. Gebeurt allemaal ook nog eens overdag, en geen kleintje. lijkt mij een plaag Neede”

dinsdag 10 december 2019 15:13

“Denk dat ik een steenmarter in mijn kruipluik bij de convectorput heb. S-nachts een giga herrie. Eigen woning, Ramsbeekweg, Eibergen.”

zondag 23 juni 2019 10:23

“wespen onder het dak”

dinsdag 18 juni 2019 16:32

“Mieren zetten de straat (klinkers) op zijn kop. Gedeelte Henry Dunantweg. ”