Ongediertebestrijding Loenen

Loenen maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Apeldoorn

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Loenen. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Loenen. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Loenen zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Loenen?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Loenen laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

zondag 7 februari 2021 09:50

“Rat ontdekt in onze tuin. Onder de overkapping. Onder de tuinmeubelen. Achter ons huis zijn ze begonnen met huizen bouwen. We hebben de vogels gevoerd als het koud is.”

donderdag 22 oktober 2020 13:06

“Ratten op plafond wolframstr3, via buren in het blok waarbij na onderzoek is gebleken dat de riolering verrot is, bewoner weigerd hier iets aan te doen”

zondag 18 oktober 2020 15:47

“Ratten in de grift prins willem alexanderlaan”

woensdag 30 september 2020 22:07

“Wij hebben sinds kort last van muizen in huis. Matenhoeven”

zondag 20 september 2020 08:28

“Wij hebben veel last van ratten en muizen in de spreng achter de Hattemseweg. Ter hoogte van de beeklustweg. De muizen zitten nu ook in de huizen. ”

dinsdag 1 september 2020 16:02

“Wij hebben last van ratten in de Spreng aan het einde van de Hattemseweg vanaf de Beeklustweg”

zaterdag 15 augustus 2020 08:44

“op dakterras, (3e etage van tussenwoning) de ingang van het nest zit in een opening van lamp in het dak. Er is een deur naar dakterras en raam vlakbij het nest, zodat we niet op dakterras gaan en raam dichthouden. Apeldoorn, welgelegen zuid”

dinsdag 11 augustus 2020 17:19

“Apeldoorn 11 augustus Mijn hele huis zit aan de buitenkant onder de Berkenwants. Binnen kan ik ze nog wel wegzuigen, maar buiten is echt een probleem. Kan ik of de gemeente hier iets aan doen?”

zaterdag 1 augustus 2020 20:04

“Wantsenplaag in en rond mijn appartement aan de Snijdersplaats. ”

woensdag 24 juni 2020 10:11

“Wespennest ín/onder de picknicktafel bij kleine waterval vrijenbergerspreng gesignaleerd.”

zondag 21 juni 2020 23:00

“Er zitten ratten in de grift, bij de Hilde”

donderdag 18 juni 2020 19:45

“Toename ratten en marters lokatie Brummelhof”

zaterdag 23 mei 2020 10:09

“AvH in de steeg tussen Bariumstraat en Platinastraat ligt een dode rat. ”

dinsdag 12 mei 2020 00:04

“Ik heb zojuist (nacht van 11 op 12 mei 2020 omstreeks middennacht, een rat gezien in mijn tuin vogelbuurt in Apeldoorn. ”

vrijdag 8 mei 2020 17:37

“Veel last in en om de flat bij de kooiikerdreef nummer 11 en eigenlijk het hele blok van kleine soort vliegende torrerjes, ze stinken enorm als je ze pakt. Vermoedelijk komen ze door de bomen die naast en voor de flat staan. Vooral als het iets warmer word is het vreselijk.. ”

woensdag 5 februari 2020 12:09

“Rat gesignaleerd op hoek Zilverschoon/Laan van Zevenhuizen, (Mheenpark) in het talud naar de vijver.”

zaterdag 18 januari 2020 11:29

“Dode rat, nabij bruggetje en jeu de boule-baan Houtzagersdonk”

donderdag 17 oktober 2019 14:03

“Vanaf deze week is men begonnen met het afbreken van het Sportfondsenbad in Apeldoorn-centrum. Nu weet ik uit ervaring (afbraak Juliana Ziekenhuis jaren '70) dat er veel ongedierte vrijkomt. Destijds liepen joekels van ratten door onze tuin en is mijn zus 's nacht gebeten door een rat die via het balkon naar binnen was geslopen.U begrijpt dan wellicht mijn angst dat dit weer gaat gebeuren bij deze afbraak(ik weet nl dat zij zich "huisvesten" in dit pand). Is het mogelijk dat de gemeente Apeldoorn preventief dit probleem kan oplossen en nu al vallen neer kan zetten rondom het zwembad? Zelf woon ik pal tegen de parkeerplaats aan en ben sowieso alert met mijn afval, maar ik kan niet spreken voor alle bewoners aan de hoofdstraat en omliggende straten waaronder horeca-ondernemers (etensresten in containers achter het pand) Hoop dat dit serieus wordt opgepakt. Vriendelijke groet Johann de Vries”

dinsdag 13 augustus 2019 10:21

“Wespennest in de gemeentehaag op de parkeerplaats. Als je de laatste straat van de voldersdreef t.h.v. de kosmos in rijd dan naar links gaat rij je tegen de haag aan, Vlakbij een klein grasveldje aan de kant van de rietdekkersdreef. ”

donderdag 18 juli 2019 09:01

“Wespen onder de pannen komen de slaapkamer in”

zondag 23 juni 2019 21:19

“Enorm veel ratten (30/40) op parkeerplaats en rondom huis, snackbar loket13 en restaurant moonsky aan de Brinklaan in Apeldoorn. Savonds wemelt het ervan!!!”

zaterdag 22 juni 2019 13:29

“Wespen onder de dakrand”