Ongediertebestrijding Schermerhorn

Schermerhorn maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Alkmaar

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Schermerhorn. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Schermerhorn. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Schermerhorn zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Schermerhorn?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Schermerhorn laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 18 maart 2021 15:30

“Bruine ratten n de tuin”

maandag 8 februari 2021 11:22

“Last van muizen in schuren en tuin en in huis”

vrijdag 11 september 2020 21:02

“Wespennest , Vlietwaard ”

dinsdag 1 september 2020 12:54

“wespennest in treurwilgje”

woensdag 26 augustus 2020 13:44

“Bruine bijen bij de schuur in de grond en tussen de bladeren die er liggen.”

woensdag 12 augustus 2020 15:20

“Wespen in de muur onder de houten gevelbekleding”

zondag 9 augustus 2020 21:02

“Ratten Waargenomen: een half platgereden rat op straat in woonwijk + rattenkeutels op de parkeerplaats”

maandag 3 augustus 2020 12:39

“jonge rat gezien Valkenierstraat ”

vrijdag 24 juli 2020 09:52

“wij troffen gistermiddag/avond een volwassen bruine rat aan in onze achtertuin aan de oranjelaan 31 ,alkmaar. onze achtertuin grenst aan de zanderslooitweg (fietspad) en deze aan een sloot. hier zitten momenteel veel ratten en er is vaker een plaag geweest in de straat. ”

vrijdag 1 mei 2020 01:24

“We hebben Muis in huis ”

donderdag 19 maart 2020 14:39

“Ratten in huur garage jongkindlaan hoefplan ”

maandag 9 maart 2020 17:52

“rat gezien op de oudegracht Alkmaar”

zondag 21 juli 2019 15:06

“Wespennest, Papaverstraat Alkmaar”

maandag 17 juni 2019 18:54

“Wespen in de spouwmuur”

zaterdag 8 juni 2019 21:10

“Zilvervisjes of papiervisjes op de eerste verdieping en zolder ”