Ongediertebestrijding Zevenhuizen

Zevenhuizen maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Zuidplas

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Zevenhuizen. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Zevenhuizen. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Zevenhuizen zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Zevenhuizen?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Zevenhuizen laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

dinsdag 19 januari 2021 19:16

“Ik vermoed dat er muizen zitten op zolder aan de keuteltjes te zien. Nieuwerkerk aan den IJssel”

donderdag 3 december 2020 14:56

“Ratten over last in de kruipruimte van diverse huizen aan de Bospolderstraat ”

woensdag 19 augustus 2020 11:18

“Dode rat, parkeerplaats Klaproosveld. ”

zaterdag 15 augustus 2020 19:30

“Wespen nest onder het dak vd schuur”

donderdag 6 augustus 2020 16:55

“Er zit denk ik een bijeenwaren in mijn schutting met klimop het adres is bilderdijkstraat 3 in Zevenhuizen ”

dinsdag 14 juli 2020 21:06

“Onder het raam van mijn souterrain in de muur zitten in eerste instantie hommels . Door het boren in het bordes kwamen ze eruit en is de loodgieter gestoken. Tweedagen later zag ik alleen maar wespen heen en weer vliegen. Ik pas op kleinkids dus gevaarlijk voor ze. Locatie vijf Akkersplein Moordrecht. Wat te doen?”

dinsdag 7 juli 2020 18:53

“Wespennest onder dakpannen op zolder Rietgors moordrecht eigen woning”

woensdag 27 mei 2020 18:16

“Ratten in de tuin, zou wel eens in combinatie van het houden van kippen bij de buren kunnen zijn. Ook de vuil container op de hoek van de Parallelweg Zuid/Ringvaartlaan en de sloot achter de huizen van de oneven nummers speelt ongetwijfeld een rol. De populatie neemt toe, zag je er voorheen af en toe een, u zie je ze dagelijks. Locatie Parallelweg Zuid oneven /ringvaartlaan tegenover vuilcontainer. Melding mag openbaar gezet worden echter zonder maiiadres e/o telefoonnummer”

vrijdag 28 februari 2020 18:50

“wij hebben last van muizen! die zitten boven ons plafond van de uitbouw van de woonkamer! ”

dinsdag 25 juni 2019 12:32

“Mierenplaag op de hoek langs het eendendaal en wulpendaal”