Ongediertebestrijding Kamerik

Kamerik maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Woerden

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Kamerik. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Kamerik. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Kamerik zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Kamerik?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Kamerik laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 15 oktober 2020 12:33

“veel spinnen 's nachts , spuiten heeft niet geholpen”

zondag 13 september 2020 13:56

“Stank en rattenkeutels in meterkast”

donderdag 10 september 2020 10:42

“Wespennest in hondenlosloopgebied sportpark cromwijk Tegenover clytoneus aan de rand van de sloot. ”

donderdag 27 augustus 2020 15:52

“Wespennest barwoutwaarder ”

dinsdag 11 augustus 2020 20:24

“Wespennest. Bij dakraam”

zaterdag 1 augustus 2020 19:10

“Er bevinden zich muizen in de flat waar ik woon. Ik heb er eerder nooit last van gehad. Nu durf ik mijn balkon niet meer open te.doen om te luchten. Ik heb zelf muizen gif gestrooid op mijn balkon en dat hebben ze opgegeten, helaas ondervind ik nog steeds hinder van de muizen. Wederikveld in woerden ”

maandag 8 juni 2020 10:22

“bruine rat in tuin om 09.30 uur op 7 juni 2020 in. Harmelen Molenwijk.”

maandag 11 mei 2020 14:34

“ratten in het struikgewas op Industrieweg, achter Breudijk 10 in Harmelen”

maandag 6 april 2020 22:24

“Wespen, Madeliefweide. Verspreid over de daken ”

zaterdag 8 februari 2020 08:37

“Ratten lopen door onze achtertuin. Meerdere bewoners van de buizerd hebben hier last van.”

donderdag 31 oktober 2019 13:48

“al week dode rat in berm wandelpad door koningspark Harmelen, aan kant raadhuislaan. ongeveer halverwege. weet niet precies waar nu, lag midden op fietspad maar man zei hem in berm geschopt te hebben.”

maandag 29 juli 2019 12:11

“Enorm wespennest op bouwplaats Defensie-eiland Woerden”