Ongediertebestrijding Sprang-Capelle

Sprang-Capelle maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Waalwijk

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Sprang-Capelle. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Sprang-Capelle. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Sprang-Capelle zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Sprang-Capelle?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Sprang-Capelle laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 27 augustus 2020 09:17

“Naast de trampoline in onze tuin zat een rond gat met een flinke gang naar beneden. Navraag levert op dat dit een hol van een bruine rat is. He betreft de Aletta Jacobsstraat in Waspik.”

zondag 16 augustus 2020 07:23

“Er zit vermoedelijk een wespennest (en mogelijk twee) in de bosjes om de speeltuin op de hoek van de Koetshuislaan-Caleche in Waalwijk. Op twee plekken zoemen er honderden wespen in de haag rondom de speelplek. De eerste plek is bij een van de bomen uit de rij in de haag naast het parkeerterrein aan de zijde van het voetpad richting de Caleche. Je hoort ze hier gewoon van een afstand al! De tweede plek is de boom langs hetzelfde trottoir, ook aangeplant in de haag, maar dan ter hoogte van Koetshuislaan nummer 34 en 36. Hier vlogen er minder, maar ook tientallen bij elkaar. Vele kinderen spelen hier dagelijks in de zandbak/speeltoren. Geen prettig idee als er zoveel wespen in de buurt zitten. Ps. Mocht u er ondanks bovenstaande omschrijving niet uitkomen, dan kunt u bellen na 11:30u (ivm vakantie). 😉”

dinsdag 23 juni 2020 18:01

“Rattenplaag op Winterdijk waalwijk”

zondag 12 april 2020 19:16

“Vanavond hebben wij een bruine rat over onze tuinmuur zien lopen en eerder ook al ronde gaten in de tuinaarde gezien.”

woensdag 15 januari 2020 21:56

“Ratten lopen door de tuin naar de buren, ”