Ongediertebestrijding Wadenoijen

Wadenoijen maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Tiel

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Wadenoijen. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Wadenoijen. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Wadenoijen zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Wadenoijen?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Wadenoijen laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

zaterdag 26 september 2020 18:23

“Mollen aan de aangrensende bestrating van de straat”

vrijdag 28 augustus 2020 12:06

“Wespennest in spouw: Een drukte van jewelste in de stootvoegen naar de spouw, wesp in - wesp uit op de Notarisappel in Tiel.”

donderdag 25 juni 2020 10:41

“Ratten in tuinen aan de Notarisappel. Bij eigen huis zijn vallen geplaatst, maar volgens de professionele verdelger komen vanuit de omgeving innundatiekanaal en is onze actie "dweilen met de kraan open" als er in de openbare ruimte niets gebeurd.”

maandag 22 juni 2020 14:39

“SPOED Eikenprocessie rups. Langs fietspad op de Industrieweg tussen Kellenseweg en Sir Rowland Hillstraat. Diverse nesten. (zuid)westen wind komen haartjes in de lucht en komen bij ons bedrijfspand naar binnen. Diverse collega's met klachten van de brandhaartjes. Onze bedrijfsvoering loopt gevaar door uitval medewerkers!”

maandag 22 juni 2020 14:38

“SPOED Eikenprocessie rups. Langs fietspad op de Industrieweg tussen Kellenseweg en Sir Rowland Hillstraat. Diverse nesten. (zuid)westen wind komen haartjes in de lucht en komen bij ons bedrijfspand naar binnen. Diverse collega's met klachten van de brandhaartjes. Onze bedrijfsvoering loopt gevaar door uitval medewerkers!”

dinsdag 26 mei 2020 19:28

“Wij hebben meerdere ratten in de tuin bij ons en bij de buren, ze komen vanuit de dode linge ”

dinsdag 20 augustus 2019 21:18

“Ratten Molenstraat ingen”

woensdag 31 juli 2019 07:41

“Wespennest aan huis ”