Ongediertebestrijding Nieuwersluis

Nieuwersluis maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Stichtse Vecht

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Nieuwersluis. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Nieuwersluis. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Nieuwersluis zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Nieuwersluis?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Nieuwersluis laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

dinsdag 21 juli 2020 07:19

“Rat gezien in tuin bij huis Diependaalsedijk hoek Driehoekslaan en op parkeerplaats Diependaalsedijk hoek Driehoekslaan ”

vrijdag 29 mei 2020 22:31

“Vuil opslag hondiusstraat de bruine rat gezien”

zaterdag 25 april 2020 20:38

“Bruine rat in tuin aan de rand van essenhakhoutgebied. Meijenlaan”

woensdag 8 april 2020 11:03

“Ik heb vanmorgen een rat zien lopen in de groenstrook bij mij voor de deur. Nu het groen kortgeleden is gesnoeid, is de ingang van het hol goed te zien. De rat kroop vlug naar binnen en ik heb hem daarna niet meer gezien.”

zondag 5 januari 2020 09:45

“Bruine rat diverse malen gezien in tuin”

zondag 15 september 2019 18:34

“wespennest in de grond onder een flonder”

zaterdag 14 september 2019 17:11

“Een wespennest onder het dak van de keuken in een verrot gedeelte”

woensdag 21 augustus 2019 13:28

“Wespennest, tussen Daslook 60 en het tunneltje is een hondenuitlaatveldje. Daar zit een wespennest in de slootkant tegenovver Daslook 60, ter hoogte van de dichtstbijzijnde boom, ongeveer halverwege tussen Daslook en het damwandje. Ik ben nu weer door wespen gestoken en mijn hond al twee keer. Zou u dit nest willen vernietigen. Zelf woon ik op Daslook 63 en wijs u graag de excacte plaats als u het nest niet kunt vinden.”

maandag 24 juni 2019 21:41

“Een rat in de achtertuinen ( aan de waterkant ) van de huizen aan de Willem van Leusdenlaan, in Maarssen. De rat was brutaal liep een tijdje in 2 tuinen rond en kon gefilmd worden.”