Ongediertebestrijding Gemonde

Gemonde maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Sint-Michielsgestel

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Gemonde. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Gemonde. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Gemonde zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Gemonde?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Gemonde laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

woensdag 13 januari 2021 11:32

“Rat in tuin, hoogstwaarschijnlijk 1 ”

dinsdag 17 november 2020 12:26

“Wij hebben last van ratten in de sloten rondom het huis. Dit betreft de (nieuw) aangelegde sloot aan de Coudenborgh aan de zijkant van het huis en de bestaande sloot aan de voorkant van het huis op de Ploeg. De ratten lopen door de tuinen heen van ons en de buren. Hier al eerder melding van gemaakt en ook meermalen iemand voor langs geweest; het probleem blijft helaas echter bestaan. ”

donderdag 30 juli 2020 10:32

“Heel grote ratten gezien. Spreeuwenbos in bossage bij rabokantoor.”

woensdag 15 juli 2020 17:48

“Fatten in de straat pastorijakker ”

woensdag 8 juli 2020 14:20

“Twee keer een bruin/grijze rat (niet zo'n hele grote) gezien bij 1. ons in de straat en 2. eergisteren bij ons in de tuin. Straat: De Roerdomp, St. M.gestel.”

maandag 8 juni 2020 19:56

“Wespennest, Hortensiastraat Sint Michielsgestel ”

zondag 31 mei 2020 22:17

“Ratten in onze achtertuin”

maandag 11 mei 2020 21:17

“Mijn vrouw heeft een week of twee geleden een rat gezien die liep aan de overkant voor de huis nummers 6en8 nu ga ik de garage op slot maken en ik zie denk uk diezelfde rat weglopen achter ons hui Gildestraat 1 er lagen zakken plastic buiten daar kwam hij vanaf nu liggen die binnen”

woensdag 6 mei 2020 10:39

“”

maandag 20 april 2020 12:58

“Rattenplaag sloot roijenborg/bevershoevr”