Ongediertebestrijding Nispen

Nispen maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Roosendaal

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Nispen. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Nispen. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Nispen zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Nispen?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Nispen laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 5 april 2021 12:43

“Elk jaar heb ik enorm veel last van mieren overal, heb ikeen glas drinken op tafel staan en ben ik met de hond uit kom ik terug en zit het hele glas weer vol met mieren ”

woensdag 18 november 2020 00:53

“Ratten in de tuinen en brandgang in Markiezenstraat in Wouw. In meerdere tuinen diverse ratten gevangen. ”

woensdag 22 juli 2020 17:05

“Wespennest op ooghoogte in groenvoorziening gemeente Roosendaal. Diamantdijk en zandpad.”

woensdag 3 juni 2020 08:26

“Ik heb 2 weken geleden al een melding gedaan over eikenproccessie rupsen aan de hopmeerweg/maststraat. Tot op heden heb ik niemand gezien en worden de nesten groter”

woensdag 3 juni 2020 08:25

“Ik heb 2 weken geleden al een melding gedaan over eikenproccessie rupsen aan de hopmeerweg/maststraat. Tot op heden heb ik niemand gezien en worden de nesten groter”

maandag 1 juni 2020 23:32

“Op de Van effenlaan in Roosendaal alle bewoners hebben last van muizen binnen Zowel als buiten .”

woensdag 27 mei 2020 22:38

“Meerdere malen een bruine rat gesignaleerd op straat en in tuinen op de Mosberg bij nr 38 t/m 56 in Roosendaal.”

zaterdag 25 april 2020 13:34

“Eerste een en nu twee bruine ratten in de achtertuin. Achtertuin ligt aan slootkant met een weidegebied erachter.”

woensdag 8 april 2020 23:39

“Ratten in de kruipruimte onder de woonkamer en in de tuin”

maandag 24 juni 2019 13:04

“Eikenprocessierups in minstens 2 eiken op visdonkweg ter hoogte van huizen nr 20 en 18”

zondag 16 juni 2019 17:00

“Wespennesten in boom in de marconistraat”