Ongediertebestrijding Heeten

Heeten maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Raalte

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Heeten. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Heeten. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Heeten zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Heeten?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Heeten laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 24 december 2020 11:34

“Rat(ten) in voortuin, kruipruimte en in woning. van der Wijckstraat Raalte.”

zondag 23 augustus 2020 14:27

“Tussen ons land (ten Haveweg 2) en het midzomerpad, twee wespennesten gesignaleerd”

maandag 17 augustus 2020 13:43

“enorm gezoem op kinderspeelplaatsje bij kloosterhoek,cq achter westdorplaan. Het ene moment is het veel sterker dan het andere moment. Het lijkt een wespenplaag”

donderdag 13 augustus 2020 20:33

“Ratten in de hele buurt. Overal in de tuin veel gaten van de ratten .ook bij alle buren om mij heen .”

donderdag 13 augustus 2020 20:03

“Ratten, graven gangen onder grond door de hele buurt. Alle tuinen op de deel zijn al in beslag genomen door de snel groeiende familie.”

maandag 27 juli 2020 05:54

“Wespen nest In broekland visvijver”

zaterdag 4 juli 2020 22:31

“Bruine Ratten in de wijk”

dinsdag 28 april 2020 11:48

“Bruine ratten gesignaleerd in de achtertuin van een rij van vier woningen aan de Lijster in Raalte Noord. Sinds de werkzaamheden aan de beschoeing vorig jaar hebben we er veel last van. Ik heb de hele aanbouw moeten restaureren omdat er rattennesten in zaten. Als het goed is is deze nu goed dicht, maar ik heb wel angst dat het weer gaat gebeuren. Het heeft me nl. 4000 euro gekost dit grapje. ”

maandag 6 april 2020 19:24

“Rattenplaag in de struiken bij de speeltuin voor kinderen aan de Kerkslagen in Lierderholthuis. ”

donderdag 19 september 2019 15:15

“wij hebben overlast van ratten , bergen zand en gaten in de achtertuin .”

maandag 24 juni 2019 22:37

“Wespennest onder de trespaplaten in de garage Zijn er kosten aan verbonden?”