Ongediertebestrijding Randwijk

Randwijk maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Overbetuwe

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Randwijk. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Randwijk. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Randwijk zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Randwijk?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Randwijk laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 5 april 2021 21:07

“Kleine rat gevangen klem tuin binnenstraat herveld ”

zondag 26 juli 2020 11:09

“Ratten Veldstraat Zetten”

zaterdag 23 mei 2020 00:59

“Rat gezien. 2e keer. Pad/steegje tussen prinses magistraat en Louise de colingystraat in elst”

zondag 17 mei 2020 11:48

“Gisteravond had ik onderweg naar huis bijna een rat tussen mijn spaken van de fiets ter hoogte van het speeltuintje bij de Zülpichhof in Elst. ”

donderdag 23 april 2020 13:05

“Bruine ratten in de sloot aan Kievitshof en in de tuinen. ”

zaterdag 18 april 2020 22:26

“Bruine ratten. Straat , tuinen gelegen aan de Boomgaard Heteren huizen staan aan sloot Boomgaard”

vrijdag 14 februari 2020 20:50

“Een grote flinke rat viel onze hond aan op het fietspad Mars, tussen de Terp en Planetenlaan in Herveld. ”

maandag 25 november 2019 08:19

“Mogelijk steenmarter onder de dakpannen Kon. Julianastraat te Randwijk.”

dinsdag 5 november 2019 18:35

“Goede avond .. Ik ga vanavond met mij hondje lopen en is nu al de tweede avond dat ik een.rat bij het zelfde huis ziet.nu vloog hij inerns naar ons hondje we konden heel hard weg wegrennen kijk achterom.en.hij.vlieg daar weer de tuin in .het huis nummer weet ik niet maar is de zuiling het tweede huis na de dpraktijk de zwaluw.”

woensdag 14 augustus 2019 17:30

“Wespennest in de grond bij honden uitlaat plaats Jonathan bij ingang hekken”

zondag 28 juli 2019 09:26

“Bruine rat Bachstraat Elst”