Ongediertebestrijding Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Ouder-Amstel

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Ouderkerk aan de Amstel. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Ouderkerk aan de Amstel. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Ouderkerk aan de Amstel zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Ouderkerk aan de Amstel?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Ouderkerk aan de Amstel laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

vrijdag 13 november 2020 14:06

“Een rattenplaag om de schuren heen en in kippenhok”

dinsdag 1 september 2020 15:43

“Toen ik m'n balkondeur open deed stormden er plotseling heel veel wespen op me af. Ongeveer 8 zitten er nu binnen in m'n woning en minstens 10 zoemen nog agressief voor de deur, die ik uiteraard snel dicht heb gedaan.. Ze kwamen van het dak en het adres is Dorpsplein in Duivendrecht. a/d kant van het Waddenland en boven de achterkant van het Kruidvat. De woning is eigendom van Eigen Haard en hen heb ik ook een bericht gestuurd, omdat ik niet weet of de eigenaar moet betalen of ik.”

maandag 3 augustus 2020 22:16

“Rat in de tuin bij overweg en sloot vredebest ”

dinsdag 21 april 2020 17:48

“Een rat in de tuin in de straat Vredebest”

zondag 8 december 2019 19:00

“Ratten en vliegen Rijksstraatweg ”

donderdag 12 september 2019 09:05

“Ratten in terrein naast ons bedrijf op de H.J.E. Weckebachweg 56 Amsterdam-Duivendrecht”

vrijdag 26 juli 2019 16:17

“Een rat die voor Saturnus, bij de eerste ingang ligt dood te gaan”

vrijdag 26 juli 2019 16:16

“Een rat die voor Saturnus, bij de eerste ingang ligt dood te gaan”

zondag 7 juli 2019 12:26

“Bij de flat Saturnus aan de kant van het park heb ik zeker 6 ratten ontdekt, zowel 's avonds als overdag . Dit wordt met de dag erger”