Ongediertebestrijding Etten

Etten maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Oude IJsselstreek

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Etten. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Etten. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Etten zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Etten?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Etten laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 8 maart 2021 14:28

“sinds een paar dagen ratte keutels in de tuin”

vrijdag 2 oktober 2020 17:09

“Ratten in de tuin en in en onder de schuur aan de Silvoldseweg Terborg”

zondag 27 september 2020 18:45

“Ratten die door de tuin lopen en in de schuur proberen te komen ”

vrijdag 4 september 2020 22:30

“Wespennest aangetroffen op zolder onder dakbeschot. Onduidelijk is of er nog levende wespen in zitten. Kan iemand dit komen bekijken en zijn daar kosten aan verbonden? ”

vrijdag 4 september 2020 15:37

“Er zit een wespennest in de spouwmuur boven een raamkozijn. Onlangs liep er via een niet goed afgekit kiertje in het kozijn bruin vocht naar binnen op de vensterbank in de woonkamer. Het betreft een nest van grotere dan de normale wespen (hoornaars?). De locatie is Sinderen. Het betreft een nest van grotere dan normale wespen (hoornaars?). ”

zaterdag 27 juni 2020 11:19

“Wespennest in de grond in de groenstrook op de hoek van de Melkweg en Zuivelweg in Silvolde. Precieze plek is voor aan de Melkweg voor de boom.”

zondag 31 mei 2020 09:38

“Ratten in tuin, centrum Etten”

maandag 11 mei 2020 16:30

“Wespennest in vogelhuisje ”

woensdag 6 mei 2020 04:04

“Ratten thv Doetinchemseweg/marktplein Terborg”

woensdag 6 mei 2020 04:01

“Ratten thv Doetinchemseweg/marktplein Terborg”

dinsdag 11 februari 2020 20:04

“Ik heb oude processierups nesten zien liggen op de route die ik met mijn hond loop. o.a. bij het voetbalveld in Silvolde. Geen idee of ik dat hier kan melden???”

vrijdag 24 januari 2020 20:46

“Bruine ratten in schuur”

maandag 20 januari 2020 21:57

“Ratten in de arentzenstraat”

maandag 15 juli 2019 08:32

“Waterratten op terras achterzijde woning Koepeloven 24 in Ulft. Achter de kadermuur ligt een fietspas en dan een groenstrook met begroeiing. Regelmatig zien we medewerkers vallen plaatsen maar ms kan er een extra val geplaatst worden ergens in het midden van deze woningen? ”