Ongediertebestrijding Oosteind

Oosteind maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Oosterhout

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Oosteind. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Oosteind. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Oosteind zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Oosteind?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Oosteind laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

zondag 6 september 2020 22:23

“Bruine rat gesignaleerd in achtertuin (meerdere keren), locatie Jan Steenlaan, achtertuin nabij groenstrook/sloot nabij de geluidswal. Lijkt geheel niet schuw.”

zondag 28 juni 2020 12:45

“Ratten bij mijn huis aan de wiekslag en aan de Veerse weg in Oosterhout. Heb 2 rattenholen gevonden onder de vlonder van mijn overkapping en nu vandaag 28-06-2020 ook dode rat in de gang bij ons achter.”

maandag 22 juni 2020 16:33

“Ratten op de Effentweg”

woensdag 3 juni 2020 17:21

“Wij wonen aan een sloot in Dommelbergen. Ons huis staat in de Jan Tooropstraat. Wij zagen in onze tuin een bruine rat lopen. Wij zien ok gaten in onze tuin zitten. ”

maandag 1 juni 2020 13:34

“Zojuist loopt er een bruine rat voor mijn voeten langs in mijn achtertuin aan de Maalsteen. Twee dagen terug er ook al een gespot in de achtertuin.”

donderdag 21 mei 2020 01:08

“Vanavond weer een close encounter gehad met ratten tijdens de avondwandeling met mijn hond. 1 x bruine rat en 1 x zwarte rat. Ze zijn niet schuw en kijken je gewoon aan. Afschuwelijk!!!!”

zaterdag 25 april 2020 12:13

“Meerdere ratten gezien en gevangen in omgeving koorstraat en vicarislaan”

donderdag 16 april 2020 17:03

“Wespennest in spauwmuur woning. Markkant, Oosterhout”

zondag 5 april 2020 09:56

“Bruine rat in de achtertuin sintvincentiusstraat”

zaterdag 4 april 2020 12:12

“Rat in tuin Beemdenbuurt”

donderdag 26 maart 2020 13:21

“Orion aan de noordkant uitkomend op de Effentweg te Oosterhout. Op 25-03-2020 in de achtertuin een dode bruine rat gevonden. Was in de zomermaanden van 2019 al eerder bij de buren gesignaleerd. Vermoedelijk is dit dezelfde rat. ”

donderdag 23 januari 2020 09:54

“Ratten lopen regelmatig door onze tuin. Wij wonen aan een sloot in de Abraham Kuijperstraat te Oosterhout.”

vrijdag 1 november 2019 15:16

“één of meerdere ratten achter schotten op slaapkamers, schuine daken met bergruimte. Breitnerlaan Oosterhout”

vrijdag 26 juli 2019 16:28

“Bijen nest in de gevel, welke via de zolder ook het huis in komen. Dagelijks meerdere bijen in huis. ”