Ongediertebestrijding Nuenen

Nuenen maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Nuenen. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Nuenen. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Nuenen zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Nuenen?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Nuenen laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

vrijdag 4 september 2020 19:43

“Rat gezien vanmorgen op de zuiderklamp in Nuenen. Lijkt een rattennest te zitten bij de waterkant. ”

woensdag 2 september 2020 09:17

“Rat steekt brabantring over tegenover de Crijnsschool. ”

donderdag 6 augustus 2020 10:19

“Rat. 10.10 rat wandelt tuin in en vlucht richting gracht. Tweevoren34”

woensdag 20 mei 2020 18:21

“Zwarte rat (mannetje) dood in onze tuin in de wijk Tomakker gevonden. Dit is binnen een maand de tweede keer, de vorige keer betrof het een vrouwtje. Beide keren naar alle waarschijnlijkheid door onze eigen kat gedood en in onze tuin neergelegd.”

woensdag 22 april 2020 16:05

“Ratten gesignaleerd achter in onze tuin (Luiperse) en op het fiesenpad in de buurt (Kremerspad)”

woensdag 15 april 2020 10:44

“Wij hebben op de lindenhof een ratten probleem, het zijn bruine waterratten en zitten bij de sloot kant langs de europalaan en ze hebben volgens mij een nest achter in een tuin, je ziet ze dan ook door de tuinen lopen. ”

dinsdag 14 januari 2020 12:54

“ratten, beatrixstraat (overdag, evt foto beschikbaar”

vrijdag 16 augustus 2019 14:20

“Muizenplaag in tuin bij buurman en nu ook bij mij. Overdag lopen ze over terras, onder mijn stoel etc...ik ben panisch voor muizen, durf de tuin bijna niet meer in, slaap slecht en ben bang dat ze weer op zolder komen (vorig jaar gehad) Locatie: van Rijckevorsellaan , Nuenen Ongediertebestrijding verwijst me naar jullie, dus ik hoop op hulp!”

vrijdag 26 juli 2019 13:03

“Ratten Lindenhof 88 ”

woensdag 26 juni 2019 16:22

“In 7 dagen tijd 3x ratten gezien aan de Schout Leytengaarde te Nuenen”