Ongediertebestrijding Zwaagdijk-West

Zwaagdijk-West maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Medemblik

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Zwaagdijk-West. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Zwaagdijk-West. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Zwaagdijk-West zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Zwaagdijk-West?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Zwaagdijk-West laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 5 april 2021 20:54

“In onze tuin loopt een rat rond. De ratten komen waarschijnlijk uit de sloot achter ons huis. De ratten lopen waarschijnlijk in de wijk rond. Graag zsm actie op het rattenprobleem”

donderdag 1 oktober 2020 19:28

“Er zijn ontzettend veel ratten bij ons, het gaat om enkele tientallen rondom de woning.”

vrijdag 21 augustus 2020 09:04

“Ratten om het huis in benningbroek”

zondag 16 augustus 2020 19:09

“Wespennest achterkant 1ste verdieping in een ventilatievoeg”

maandag 10 augustus 2020 08:58

“wespennest onder de goot in de spouwmuur van mijn huis aan het zijdwerk in zwaagdijk”

zaterdag 8 augustus 2020 10:54

“Grote zwerm wespen vlakbij een kinderspeeltuin op de graafflorislaan in medemblik”

dinsdag 30 juni 2020 20:47

“Ratten, heel erg veel bij de huizen en het fietspad van de Hoornseweg in Wognum. ”

zondag 28 juni 2020 21:25

“Wespen vliegen in en uit bij een opening tussen de voegen van de achterpui. Woning in de gemeente Wognum wijk Bloesemgaerde.”

woensdag 24 juni 2020 18:47

“Wespen nest in de bijkeuken”

zondag 14 juni 2020 13:47

“Wespennest in spouwmuur van de garage van de buren. Garage grenst aan onze tuin.”

vrijdag 12 juni 2020 20:11

“Ratten, Hauwert, het barst ergan”

zondag 7 juni 2020 13:26

“Er zijn ratten gezien en gefilmd op het veilingplein te medemblik. Het zou kunnen dat ze ook vanuit de woonboot komen.”

vrijdag 14 februari 2020 08:47

“Ratten waar genomen op keizerskroon, murillo laan, scarlet ducstraat in andijk!”

maandag 30 september 2019 11:30

“Wespennest spouwmuur”

zondag 28 juli 2019 15:10

“Aan en afvliegende wespen uit de spouwmuur vlietsingel medemblik”

donderdag 4 juli 2019 19:59

“Ratten hauwert, notweg grens asfalt naar klinkers”

maandag 24 juni 2019 18:07

“Wespennest op vliering”