Ongediertebestrijding Eygelshoven

Eygelshoven maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Kerkrade

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Eygelshoven. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Eygelshoven. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Eygelshoven zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Eygelshoven?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Eygelshoven laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

dinsdag 13 oktober 2020 00:45

“rat of muis ( Franciscanerstraat in kerkrade ) Heb er 1 gevangen echter hoor ik nog altijd geknaag in de muur en getrappel over het plafond.”

zaterdag 5 september 2020 14:47

“2 Ratten gezien op Hertogenlaan. Op hoogte van de AH Parkeerplaats. Vorige week ook al eentje op het zelfde Locatie gezien.”

maandag 27 juli 2020 20:14

“Weer Meerdere ratten uit het riool zien komen op de veldhofstraat in eygelshoven”

zondag 26 juli 2020 17:53

“Alweer een rat onder ons keukenblok zitten , alles bij ons laten checken ( riolering na laten kijken etc) al meerdere keren in de afgelopen 2 jaar is de dierenbestrijding langs geweest voor houtblokken te hangen. Geen effect komen steeds weer terug”

woensdag 17 juni 2020 10:34

“Er komen steeds meer ratten en muizen op de tuin, de muizen komen ons huis en stal in en veroorzaken overlast. Onze buurman heeft een verrot tuinhuis staan die hij maar niet afbreekt en in dat tuinhuis zitten ratten. Hij huurt deze woning, maar ik weet niet wie de verhuurder is.”

maandag 30 maart 2020 17:27

“Ratten plaag achterkant brandgang doverau”

dinsdag 18 februari 2020 07:38

“Van de week lag een dode rat op straat In de Boomgaard en gisteren ochtend rond 7 uur rende er een voor mijn auto langs bij de kruising In de Boomgaard -Sint Pieterstraat”

dinsdag 3 december 2019 08:50

“Veldmuizen overlast in wijk de vink Bernard Pothasstraat ”

maandag 4 november 2019 11:33

“Gisteravond bij verpleeghuis Luckerheide in de buurt een grote muskusrat op de weg voor mijn auto , schrok me rot,dat zoiets over straat loopt in een wijk”

zondag 29 september 2019 21:49

“Ratten veldhofstraat”

donderdag 8 augustus 2019 18:27

“Rat in vaatwasser deze was opeens defect.. rook sterk mogelijk urine en achter de keukenplint de hondenbrokken verzamelt en keutels.. bij naar buiten brengen vaatwasser rent een rat eruit.”