Ongediertebestrijding Nieuwlande

Nieuwlande maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Hoogeveen

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Nieuwlande. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Nieuwlande. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Nieuwlande zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Nieuwlande?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Nieuwlande laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

dinsdag 1 september 2020 07:22

“Ratten in het vakantiepark Nuilerveld, ik zie ze snachts bij de eenden. Veel mensen gaven hier vogels, zelfs geuren en iedereen vier de tuinvogels. En er zitten tussen de boerderijen. ”

vrijdag 28 augustus 2020 10:54

“Venesluis, terwijl ik op het terras (onder de overkapping) zat sprintte er een rat langs mijn voeten. Was denk ik hard geschrokjen van mijn gil, want was snel weer weg. Dit was eergisteren, daarna niet weer gezien, maar geen fijne gedachte. Heb meteen 2 ongedierteverjagers besteld, want dit is geen fijne gedachte. ”

vrijdag 28 augustus 2020 10:53

“Venesluis, terwijl ik op het terras (onder de overkapping) zat sprintte er een rat langs mijn voeten. Was denk ik hard geschrokjen van mijn gil, want was snel weer weg. Dit was eergisteren, daarna niet weer gezien, maar geen fijne gedachte. Heb meteen 2 ongedierteverjagers besteld, want dit is geen fijne gedachte. ”

zaterdag 15 augustus 2020 15:58

“Mega groot wespennest in garagebox ”

zaterdag 1 augustus 2020 22:31

“We zien regelmatig ratten in en om de vijver aan de Boeten de Poste in Hollandscheveld, begin deze week al contact gehad met het waterschap omdat ik een muskusrat had zien zwemmen, maar er lopen ook bruine ratten rond de vijver”

vrijdag 29 mei 2020 19:22

“Wespennest in boom. Aan het fietspad achter de Plecht. In het bosje op het grasveld vòòr de houten palen. ”

donderdag 30 april 2020 11:11

“Zojuist hebben wij een rat zien lopen aan de Fabrieksweg in Hoogeveen.”

donderdag 9 april 2020 14:28

“Op klaarlichte dag, terwijl ik samen met mijn 2 kinderen in de tuin zit, loopt er doodleuk een steenmarter in dezelfde tuin. Echt niet oké!!!!! Omgeving: de rietgans in hoogeveen”

zondag 29 maart 2020 20:54

“Ratten in de tuin Van Marleweg Noordscheschut”