Ongediertebestrijding Oudenhoorn

Oudenhoorn maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Hellevoetsluis

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Oudenhoorn. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Oudenhoorn. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Oudenhoorn zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Oudenhoorn?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Oudenhoorn laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

dinsdag 29 december 2020 09:35

“Muis en rat in tuin Marter grenzend aan singel Vloedlijn”

dinsdag 1 december 2020 23:17

“Vaargeul Hellevoetsluis, door een heel blok huizen in de tuinen”

donderdag 15 oktober 2020 13:21

“Muizen bij ons in huis en bij de buren aan de Rijksstraatweg. Inmiddels 2 gevangen met ouderwetse muizenval. Gifkorreltjes laten ze liggen, koek en snoep maken ze open”

zaterdag 3 oktober 2020 12:42

“Zaterdagmorgen 3 okt muskusrat of iets dergelijks aan t zwemmen in de vesting. Had een grote tak in zijn bek. In het water aan de Courtine kant. Heb een stukje film hiervan.”

woensdag 8 juli 2020 15:14

“muizen bij huizen en parkeerplaats Tong, Hellevoetsluis”

maandag 22 juni 2020 10:25

“Grote dode rat, muskusrat? Ligt in de sloot ter hoogte van de brug in het parkje aan de Zalm te Hellevoetsluis.”

woensdag 10 juni 2020 13:25

“muizen in de achtertuinen van woningen hoek ebstroom en vaargeul”

vrijdag 22 mei 2020 09:31

“Wij hebben de afgelopen weken meerdere keren een rat in onze tuin gezien, keutels gevonden en aangevreten planten aangetroffen. Bij onze buren zitten volwassen ratten met jonkies. Ook via kennissen gehoort dat veel mensen in onze omgeving ratten overlast hebben. Moriaanseweg oost.”

dinsdag 18 februari 2020 23:12

“Rat in tuin Moriaanse weg west”

zaterdag 14 december 2019 09:49

“Ratten, aan de slootkant bij het kippenhok”