Ongediertebestrijding Midlum

Midlum maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Harlingen

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Midlum. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Midlum. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Midlum zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Midlum?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Midlum laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

dinsdag 9 februari 2021 20:36

“ik heb last van muizen in de kelder een stuk of 20 durf ze zelf niet weg te halen ”

vrijdag 22 januari 2021 14:04

“Ratten / muizen Ellen Keystraat en hoge dijk ”

maandag 11 januari 2021 16:38

“afwateringsloot achter tuinen Emmastraat De Krim . Ratten nesten/holen 2 stuks zo te zien . Ratten gesignaleerd . Gif geplaatst onlangs bij mijzelf in de garage.”

maandag 30 november 2020 10:23

“Muizen in Bovenover. Ik heb al 6 weken last van muizen in mijn appartement en al alles geprobeerd ze te verjagen”

zaterdag 14 november 2020 13:10

“Kleine rat in zwolle de wipstrik keijzerstr in de keukenkast vd waterafvoer. Maar nu loopt de rat id keuken omdat we hem hebben geprobeerd te vangen”

zondag 30 augustus 2020 18:29

“Ratten in de tuin al weken lang. Een koppeltje zo lijkt het. Met kleine kinderen in huis en bij de buren niet wenselijk. Ook overdag zijn ze zeer actief.”

donderdag 13 augustus 2020 17:10

“Gister heb ik melding gemaakt van een wespennest onder de dakgoot... Vermeerplantsoen Drunen! Verdelger is net geweest... blijken HOORNAAR S te zijn Dit wilde ik even melden!”

woensdag 3 juni 2020 03:59

“Mierenplaag, Rotterdam Martinus Steijnstraat”

zaterdag 11 april 2020 22:38

“Familie steenmatters aangetroffen bij kruispunt L.J. Zielstraweg / Petrus Campersingel, achtermuurtje bij water. ”

zondag 29 maart 2020 11:09

“bruine rat in de tuin Burgemeester Verstegen straat Westzaan”

woensdag 26 februari 2020 07:58

“Dag er zitten ratten of marters onder onze zonnepanelen.”

zondag 8 december 2019 23:13

“Wespennest in dak 2017 wespennest in spouwmuur 2018: zelfde woning”

maandag 17 juni 2019 23:22

“Ratten muizenplaag, het bosman, lage kamp, achterkamp, wijk pierik 1, denekamp ”