Ongediertebestrijding Spaarndam gem. Haarlem

Spaarndam gem. Haarlem maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Haarlem

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Spaarndam gem. Haarlem. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Spaarndam gem. Haarlem. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Spaarndam gem. Haarlem zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Spaarndam gem. Haarlem?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Spaarndam gem. Haarlem laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 19 november 2020 03:54

“Toen ik vroeg ik de avond langs de speeltuin in de van Dortstraat fietste zag ik langs de weg vlakbij zo'n rioolrooster een hele grote dikke rat scharrelen (aan de graskant)”

zondag 26 juli 2020 20:44

“Wespennest onder het dak op Kling”

dinsdag 21 juli 2020 15:10

“Verzakking trottoir bij poortdeur museumcafé Frans Hals Museum. N.a..v. eerder rattenoverlast heb ik melding gedaan bij Vastgoed van de gemeente. In overleg met Rob Kaandorp van de gemeente Haarlem doe ik hierbij de melding. In het trottoir bij de dubbele groene deuren bij het museumcafé zijn klinkers verzakt en bevinden zich nu gaten in het zand. Vermoedelijk richting de binnenplaats naast het café. Gevaar bestaat dat onze bezoekers struikelen via de verzakkingen. Vastgoed heeft ook foto's gekregen van de verzakkingen. ”

dinsdag 14 juli 2020 10:08

“op zolder en in de tuin muizen overlasr”

donderdag 2 juli 2020 12:16

“Ik heb een wespennest, ik denk onder de dakpannen. Ik hoor geknaagd o.i.d. Invliegopening wel gevonden. ”

woensdag 17 juni 2020 21:53

“Beginnend wespennest in muur/dakopbouw Schouwtjeslaan ”

donderdag 4 juni 2020 18:27

“Bruine rat, hol in voortuin Iordensstraat, Haarlem”

vrijdag 22 mei 2020 15:17

“Wespennest in de spouwmuur. Wespen komen zelfs het huis binnen. De locatie is Albert Hofmanweg te Haarlem.”

dinsdag 12 mei 2020 11:57

“In onze achtertuin liep afgelopen zaterdagochtend (9 mei) een bruine rat. Heel rustig, we hebben hem weggejaagd. Dit is mij nog niet eerder opgevallen, geen keutels o.i.d.”

zondag 22 maart 2020 17:56

“dode rat aangetroffen op de stoep voor 22. rat met schep in de vuilnisbak gegooid. ”

dinsdag 7 januari 2020 19:24

“Wij horen waarschijnlijk een rat knagen in de leuken onder de vloer en in de spouwmuur. Hij knaagt aan het isolatiemateriaal.”

donderdag 21 november 2019 19:48

“Een groepje ratten (inclusief kleintjes) gezien in de vijver bij het Dolhuys.”

zaterdag 5 oktober 2019 23:09

“Muizen, in Huis en buiten, in spouwmuren, plafond, hele Huis. ”

maandag 23 september 2019 17:58

“Dode rat in Spaarne aan de scheepmakershof”

vrijdag 23 augustus 2019 15:35

“Er zit een wespennest in het elektriciteitshuisje aan de laan van Parijs/angers. ”

woensdag 31 juli 2019 08:32

“Ratten lopen over mijn plafond in de kruipruimte die daar zit en beneden in de tuinen lopen er veel ratten. ”

maandag 29 juli 2019 20:48

“wespen plaag in een gagagebox die grenst aan mijn tuin”

vrijdag 21 juni 2019 14:21

“aanwezigheid van steenmarter(s?), locatie: Burgwal”