Ongediertebestrijding Mierlo

Mierlo maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Geldrop-Mierlo

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Mierlo. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Mierlo. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Mierlo zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Mierlo?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Mierlo laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

donderdag 17 september 2020 17:19

“Ratten Alsem Geldrop”

donderdag 17 september 2020 16:30

“ratten in de achtertuin Er zijn diverse ratten gesignaleerd in de achtertuin. Deze verspreiden zich door de tuin van mij maar eveneens bij de achterburen.”

maandag 14 september 2020 10:33

“Ik heb afgelopen vrijdag, op de geluidswal aan de Gijzenrooise weg bij onze poort een rat naar beneden zien komen. Die heeft heel even op onze poort gezeten en is toen weer in de struiken van de wal verdwenen.”

donderdag 3 september 2020 20:25

“Ratten in de buurt en in de tuin op hulst ”

maandag 17 augustus 2020 18:37

“ratten in de tuin , in de Beringstraat in Geldrop”

zondag 12 juli 2020 00:30

“ Bruine rat in de tuin. Vlinderlaan”

donderdag 2 juli 2020 13:10

“Rat gezien tuinen omgeving boromir saruman ”

maandag 29 juni 2020 18:02

“Rat achter in de tuin”

vrijdag 12 juni 2020 08:41

“Rat in tuin Burgemeester van Lokvenstraat Mierlo”

zondag 31 mei 2020 12:36

“Bruine ratten in de achtertuinen, dus waarschijnlijk in de hele wijk Genoenhuis,, Laan van Tolkien en omringende straten.”

zaterdag 28 maart 2020 11:55

“Ratten in de tuinperkjes voor ons huis. We stonden voor ons raam en zagen een rat lopen Schoolstraat, mierlo”

woensdag 11 maart 2020 14:15

“Wij hebben boktorren in huis De diertjes komen soms in de slaapkamers, huiskamer voor. We hebben nog geen schade kunnen n ontdekken. Wat kunnen we het beste doen”

dinsdag 3 december 2019 07:23

“Zwarte ratten in achtertuin”

dinsdag 13 augustus 2019 08:49

“Rat in tuin Zomerland”

zaterdag 10 augustus 2019 19:26

“Wespennest bij poot speelhuisje aan de Kleine Vos Mierlo. Graag ZSM VERWIJDEREN ivm speldende kinderen. ”