Ongediertebestrijding Schalkhaar

Schalkhaar maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Deventer

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Schalkhaar. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Schalkhaar. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Schalkhaar zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Schalkhaar?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Schalkhaar laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

zondag 8 november 2020 22:22

“Muizen door verbouwing buren.”

donderdag 22 oktober 2020 20:01

“Ratten in de wijk. Heyinckstraat”

woensdag 30 september 2020 16:45

“Wij hebben last van massa's fruitvliegjes, die tegen de avond buiten voor de ramen op de eerste verdieping vliegen. Vorig jaar, in ongeveer dezelfde periode, zijn ze erin geslaagd om ook binnen te komen., in zulke aantallen dat de ramen bijna zwart waren. . Tegenover de ramen staat in onze tuin een grote boom ( cupres) . Het lijkt dat ze daar uitkomen. Onder de boom staan de vuilniscontainers, maar die zijn goed dicht en schoon. Ik zie daar ook geen vliegjes. Kan de boom de oorzaak zijn van het aantrekken van de vliegjes.? Wat kunnen we hiertegen doen?”

dinsdag 11 augustus 2020 10:13

“Wespennest onder dakgoot, goed bereikbaar.”

zaterdag 27 juni 2020 00:20

“Last van madenplaag en vliegenplaag in de venenstraat door de containers van de groentewinkel ze maken het niet schoon en alles kruipt bij mij en de buren in de tuin de turkse bakkerij heeft erookal over geklaagd ik heb 1000 keer gevraagd alles elke dag schoon te maken doen ze niet vreselijk dit”

vrijdag 26 juni 2020 08:32

“Aan de IJsselkade/Rembrandtkade in Deventer, tussen de spoorbrug en de stoplichten. Agressieve groep wespen die je omringen en steken. (Kant van het voetpad langs de IJssel.) ”

dinsdag 16 juni 2020 16:48

“er lopen hier veel ratten bij de bedrijven( vermoedelijk ook in het groen)”

dinsdag 16 juni 2020 16:48

“er lopen hier veel ratten bij de bedrijven( vermoedelijk ook in het groen)”

maandag 15 juni 2020 22:06

“Er zitten meerdere wespennesten in de bomen rondom mijn flat savonds vliegen ze allemaal tegen de ruiten aan bij meerdere flats en ze zijn extreem groot en wild ”

zaterdag 30 mei 2020 17:14

“Rat op klaarlichte dag op de kolkweg”

woensdag 27 mei 2020 09:45

“Overlast vermoedelijk ratten. Hol in tuin. Wonen bij watergang Springerlaan. Gisteravond bij het wandelen steekt er een rat van 25 cm over. Graag contact.”

woensdag 2 oktober 2019 14:23

“Muizen in de flat aan de Volkerakstraat te Deventer”

vrijdag 6 september 2019 23:08

“Spinnen aan de lantarenpaal Bellendonkplein en Bellendonkstraat in deventer”

woensdag 24 juli 2019 16:24

“woning tussen de vloeren en op zolder all meerdere muizen in korte tijd gevangenen (drie maand zo 25 stuks ) van de week zelfs binnen twee uur .... val gevuld geplaatst me partner komt een uurtje of twee later op zolder en treft muis aan , nu levende muis gevangen spatel tussen het plafon in de val ”

zondag 23 juni 2019 11:15

“Wespen onder de dakpannen Nachtegaal”

zaterdag 22 juni 2019 17:38

“Wij hebben een rat onder de vlonder id voortuin die vermoedelijk een nest ah bouwen is. Markushof Deventer ”