Ongediertebestrijding Liempde

Liempde maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Boxtel

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Liempde. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Liempde. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Liempde zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Liempde?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Liempde laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

maandag 9 november 2020 12:22

“Gisteren en vandaag een rat in de tuin gesignaleerd. Een paar maanden geleden een dode rat in de tuin. We hebben geen voer of afval, waar ze op af zouden komen. Wel is de weg vorig jaar vernieuwd en riolering daar op aangepast. Omgeving kleine aarde!”

dinsdag 20 oktober 2020 13:43

“kleine rat gevangen op zolder, van der Aa straat”

maandag 21 september 2020 15:07

“Muizen in de spouwmuur, de Papiermaker, Boxtel”

vrijdag 4 september 2020 15:43

“Wespenplaag in het speeltuintje bij de zonnegloed, in de wilgentunnel”

vrijdag 14 augustus 2020 17:27

“Op de hoek van garage op de bosche weg zit een wespennest met enorme wespen”

dinsdag 11 augustus 2020 17:01

“Kakkerlaken, sweelincklaan Boxtel”

woensdag 15 juli 2020 19:56

“goedendag. vanmiddag bij thuiskomst rond de klok van 17.30 hebben we een rat gezien bij ons in de tuin .erger nog hij zwom bij mij in de vijver. dit was niet zo prettig natuurlijk”

woensdag 24 juni 2020 19:47

“We hebben een wespennest onder het afdak”

zaterdag 30 mei 2020 23:45

“Ratten gespot op het eilandje tussen het appartementencomplex van de Morgenstond en de Schijndelse weg. ”

vrijdag 29 mei 2020 19:49

“Ratten in de buurt Bosscheweg Wulverhorst”

vrijdag 15 mei 2020 08:01

“Rat 2x buiten gezien in tuin op de Vaandrig.”

dinsdag 21 april 2020 10:34

“ratten in sloten langs Hoogheem flats en tegenover Dommelbad”