Ongediertebestrijding Bornerbroek

Bornerbroek maakt onderdeel uit van ons servicegebied voor ongediertebestrijding. Wij bestrijden alle soorten ongedierte die gevaarlijk zijn voor de omgeving of het welzijn van bewoners en bezoekers. Denk hierbij vooral aan muizenbestrijding, rattenbestrijding en wespenbestrijding. Tijdens de zomer hebben wij vanwege de drukte een extra wespenbestrijder in dienst die de wespennesten bij u thuis verdelgt met professionele apparatuur.

Afspraak maken

Ga voor het maken van een afspraak naar onze hoofdpagina van Almelo

Melding doen

Als u ongedierte signaleert, maar niet direct een afspraak wilt maken. Dan kunt u hiervan melding doen via dezelfde hoofdpagina.

Hoe werkt het?

Onze ongediertebestrijder is meerdere dagdelen per week actief in Bornerbroek. Wespennesten worden door de wespenbestrijder dagelijks bestreden. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor ander ongedierte, dan bent u meestal binnen één tot drie werkdagen geholpen. De hoeveelheid behandelingen, de frequentie van bestrijding en de werkwijze is sterk afhankelijk van de diersoort en de omvang van het probleem. Ga voor meer informatie naar één van onze pagina’s over:


Andere plaagdieren en insecten

Onze ongediertebestrijding behandelt ook enkele andere plaagdieren en insecten in Bornerbroek. Ga voor meer informatie naar onze insectengids of plaagdierengids

Belangrijk om te weten

Het is voor ons belangrijk dat Bornerbroek zoveel mogelijk vrij blijft van ongedierte. Er moet desondanks goed onderscheid gemaakt worden tussen plaagdieren en dieren waar wij juist zuinig op moeten zijn. Het is aan onze bestrijdingsdienst om op verantwoorde wijze te beoordelen of bestrijding nuttig en noodzakelijk is.

Wat doen wij met een wespennest in Bornerbroek?

Als u last heeft van een wespennest in huis of in de tuin, dan is aan u de keuze of u het laat zitten of dat u het gaat (laten) bestrijden. Zelf een wespennest bestrijden of verwijderen brengt grote risico’s met zich mee. Dit raden wij daarom af. Inwoners van Bornerbroek laten het wespennest daarom meestal door ons bestrijden. De kosten zijn beperkt en u weet zeker dat het vakkundig en veilig uitgevoerd wordt. Een wespennest kan pas verwijderd worden als wij de bestrijding hebben uitgevoerd.

Melding maken

X

Uw melding helpt ons om een beter beeld te krijgen van toenamen of afnamen van bepaalde insecten en (plaag)dieren. Verder kunnen meldingen dienen om in samenspraak met de gemeente of andere betrokkenen tot een oplossing te komen.


Let op! Benoem enkel een herkenningspunt of de straatnaam (géén huisnummers). Als het uw eigen woning of gebouw betreft nemen wij contact met u op voor de exacte adresgegevens. Lees meer

?
Geef de straatnaam (géén huisnummer) of een kruispunt / herkenningspunt zoals bijvoorbeeld een park of een andere publieke voorziening. Wij behandelen alleen diersoorten die als ongedierte worden bestemd, dus diersoorten die dermate hinderlijk of gevaarlijk zijn, dat bestrijding nuttig, noodzakelijk en verantwoord is. Denk hierbij aan ratten, (huis)muizen, kakkerlakken en wespen(nesten).
Ja Nee
Ja Nee
?

Als u voor ‘ja’ kiest, dan kunnen wij uw omschrijving toevoegen onderaan de pagina. Dit helpt nieuwe bezoekers om de geschiedenis en de omvang van de situatie in de buurt beter in kaart te krijgen. U blijft anoniem.

Als u voor ‘nee’ kiest, dan blijft uw melding alleen bij ons in het systeem en delen wij deze alleen met de verantwoordelijke instantie indien zij deze gegevens bij ons opvragen . Denk hierbij vooral aan de gemeente of de provincie.

Actuele meldingen

vrijdag 25 september 2020 07:09

“Een flinke langpootmuggen plaag aan de berlagelaan”

zaterdag 19 september 2020 12:10

“Bijen nest boom achy er tuin”

donderdag 17 september 2020 16:24

“Bijennest in spouwmuur in appartementencomplex binnenstad Almelo”

woensdag 26 augustus 2020 12:39

“Wespennest in een boom. De boom zit naast de eerste parkeerplaats.”

donderdag 20 augustus 2020 19:06

“Vermoedelijk zwarte rat. Achter Trespa gevelbekleding plat dak garage/woonkamer. Erg veel ratttenkeutels maar alles opgedroogd.”

dinsdag 23 juni 2020 23:18

“Vleermuizen onder dakpannen, zorgt voor overlast in de avond.”

dinsdag 16 juni 2020 10:02

“wespennest onder dakpannen”

maandag 20 april 2020 13:56

“Heel groot Wespennest in grond. Uitlaat gebied honden. In buurt van woonwijk. De wespen vliegen in en uit op meerdere plekken in de grond. Zeker 5a6 meter breed. Overkant van diamantstraat Almelo. ”

maandag 9 maart 2020 19:17

“Vrijwel iedere avond , als het duister is ; komen er "ratten " via de buren in onze tuin om de opgehangen pindazakken [ bestemd voor de "Mezen"] leeg te plunderen. Verwijderen van de pindazakken heeft "geen resultaat" Betreft de woningen gelegen aan "Borg Allersma" nabij de "BUSHALTE " ”

dinsdag 4 februari 2020 22:25

“2-2-2020 en 4-2-2020 op Bleskolkweg (50 mtr vanaf bruggetje Hollandergraven-Vriezenveenseweg) grenst aan terrein Meulenbelt. 2x een dode rat op de weg. Wij maken ons zorgen of deze ratten vergiftigd zijn omdat wij hier geregeld onze honden uitlaten.”

vrijdag 17 januari 2020 06:45

“Muizen onder het dakbeschot bij de Wheer in Almelo”

dinsdag 29 oktober 2019 15:43

“De rondom de weggelerstraat hebben wij hier last van muizen en ratten. ”

dinsdag 29 oktober 2019 15:41

“De buurt weggelerstraat, bornsestraat en de straat achter de weggelerstraat hebben last van muizen en ratten. Waarschijnlijk doordat er huizen bij gebouwd word en de riolering niet word aangepakt.”

dinsdag 25 juni 2019 19:22

“Wespennest in vogelhuisje. ”

zondag 23 juni 2019 17:57

“Wespennest in de tuin”