Bedrijven en instellingen

ongediertebestrijding voor bedrijven en instellingenOngediertebestrijding in bedrijven en instellingen heeft vooral betrekking op muizenbestrijding en rattenbestrijding in bijvoorbeeld een school, op een kantoor, in een kinderdagverblijf, een zorginstelling, een loods of een magazijn.

afspraak makenAfspraak maken

Tijdens het maken van de afspraak wordt gevraagd naar de adresgegevens en een contactpersoon. Ook een indicatie betreffende de kosten wordt besproken. Onze bestrijdingsdeskundige zal bij u langskomen om de inspectie, bestrijding en/of wering uit te voeren. 

Werkwijze

ongediertebestrijding kantine bij bedrijfInsecten zoals kakkerlakkenmieren of wespen worden op incidentele wijze bestreden met in de meeste gevallen maar één bezoek. De bestrijding van ratten en muizen gaat gepaard met meerdere bezoeken. Het personeel kan gewoon aanwezig blijven tijdens de bestrijding.

Muizen 

De grootste overlastgever op de werkvloer is de Huismuis. Huismuizen, knagen kabels en voorraden stuk en zorgen voor een ongezonde werkomgeving. Lees verder over muizen op de werkplek

 

bestrijden muizen structureel

In verband met de risico's dienen er adequate maatregelen getroffen te worden. Tijdens een muizenbestrijding komen wij minimaal drie keer langs voor opstartwerkzaamheden, een nacontrole en een eindcontrole.

Structurele bescherming 

bestrijden muizen preventiefTijdens ons bezoek geven wij altijd aanwijzingen om dergelijke problemen in de toekomst te kunnen voorkomen.

 

Echter, er zijn gebouwen die structureel beschermd moeten worden i.v.m. de risico's en kwetsbaarheden van zowel het gebouw alsook de aard van de werkzaamheden binnenin het pand. Wij adviseren ter plekke over de mogelijkheden.

Ratten

Zodra ratten op de werkplek gesignaleerd worden kunt u het beste direct contact met ons opnemen voor een onderzoek.

 

Bij de bestrijding van ratten moeten wij rekening houden met omstandigheden en regelgeving. Tegenwoordig bestrijden wij ratten enkel nog volgens de nieuwe richtlijnen

Kakkerlakken

kakkerlakkenbestrijding bedrijfKakkerlakken houden zich veelal op in keukens en kantines, maar ze kunnen zich ook verder verspreiden naar kantoren en magazijnen. Regelmatig komen kakkerlakken ook binnen via inkomende goederen of personeel die het per ongeluk van huis meenemen. Lees verder

mierenbestrijding bedrijvenMieren en wespen

De bestrijding van mieren en wespen geschiedt incidenteel. Tegen deze insecten is geen structurele preventie mogelijk. 

wespenbestrijding bedrijvenEen wespenbestrijding of een mierenbestrijding kan meestal binnen een dag uitgevoerd worden. 

Veiligheidsrichtlijnen

Onze bestrijdingen worden geheel volgens de veiligheidsnormen van de Nederlandse wetgeving uitgevoerd. Dit betekent dat wij enkel en alleen gediplomeerde bestrijdingstechnici naar u toe sturen en dat hun kennis met behulp van opleidingen continu voldoet aan nieuwe wetgeving en richtlijnen.

 

Ook de middelen die wij toepassen voldoen aan de wetgeving en veiligheidseisen. De moderne bestrijdingsmiddelen kunnen en worden ook met de aanwezigheid van kinderen ( kinderdagverblijven) en huisdieren (wooneenheden) op geheel veilige wijze toegepast. Meer informatie hierover kan ten alle tijden opgevraagd worden.

 

Lees verder