Vereniging van Eigenaren

Wanneer u eigenaar bent van een appartement of woonvoorziening met een VvE en u ondervindt overlast van ongedierte, dan kunnen wij in opdracht van de Vereniging van eigenaren een bestrijding uitvoeren.

Zijn de kosten ook voor de VvE?

Omdat ongedierte zich niet altijd specifiek ophoudt in één appartement, maar zich vaak verspreidt tussen de gezamenlijke ruimten, is het niet ongebruikelijk om de kosten van een bestrijding door de VvE te laten vergoeden. Hierbij moet dan vooral worden gedacht aan muizenbestrijding en rattenbestrijding

 

Verder kunnen kakkerlakken en mieren ook regelmatig een integrale aanpak vereisen. 

Toch een individueel probleem?

Een probleem met ongedierte kan zich ook afspelen in een individueel appartement.

Voorbeelden hiervan zijn vlooien of zilvervisjes en papiervisjes die zich enkel in één specifiek appartement ophouden.

Twijfels?

Bij twijfel aan waar een probleem met ongedierte vandaan kan komen of waar de oorzaak ligt, kunnen wij u helpen met het uitvoeren van een inspectie. De conclusies die worden getrokken door de bestrijdingsdeskundige, worden overlegd met het bestuur van de VvE, waarna een bestrijding via de juiste weg uitgevoerd kan worden.

 

Verder kan het verwijderen van een wespennest soms tot twijfels leiden. Meestal kan een wespenbestrijding verhaald worden op de VvE omdat ze veelal in de spouwmuur of het dak zitten.

 

Lees verder