Mieren bestrijden

mieren bestrijdenZiet u voor de eerste keer enkele mieren in huis? Dan kunt u het wellicht eerst zelf proberen. Onderaan deze pagina vindt u enkele tips om mieren te voorkomen en te bestrijden.

Ieder jaar last van mieren?

Komen de mieren iedere keer terug of lijken de mierennesten onder het huis of in de spouwmuren te zitten?

Dan is er wellicht sprake van een mierenplaag in huis

 

Dan heeft het geen zin meer om met huis-tuin en keukenmiddelen aan de gang te gaan.

Professionele bestrijding

baitgun professioneel mieren bestrijdenSoms is het noodzakelijk om mieren in huis te laten bestrijden met professionele middelen. Onze uitvoerder is hiervoor gediplomeerd en kan u hierbij helpen.

klantenservice mieren bestrijden

Afspraak maken:

Let op! Wij bestrijden alleen mieren van Maart t/m September. In het najaar en de winter heeft bestrijding te weinig effect. Meer informatie over mierenproblemen tijdens het najaar en de winter leest u hier

Kosten

Afhankelijk van de omvang van de woning en de situatie, brengen wij voor een behandeling binnenshuis tussen de €75,- en €125,- in rekening. 
 
Soms adviseert onze mierenbestrijder om mierennesten aan de gevelrand aan de buitenzijde te behandelen. De kosten hiervoor bespreekt u met hem. 

Werkwijze

mieren laten bestrijden werkwijzeWanneer u een afspraak heeft gemaakt dan komt onze uitvoerder bij u langs om de situatie op te nemen en indien gewenst de bestrijding direct uit te voeren. Hij bespreekt de werkwijze en de maatregelen die genomen kunnen worden voor een duurzame oplossing. Hij kan u tijdens het proces meer vertellen over de oorzaken en gevolgen van mieren in huis

Wat kunt u na de bestrijding verwachten?

na de mierenbestrijdingEen mierenbestrijding met onze middelen is in de meeste gevallen na één behandeling afdoende. Het geven van garantie is echter niet mogelijk. De reden hiervoor wordt onderaan verder besproken. Mieren hanteren een dusdanige levenswijze dat garanties op een miervrije toekomst niet reëel zijn. 

 

Er zijn ook voorbeelden van woningen waar wij jaarlijks of zelfs meerdere keren per jaar terugkomen om de mierenpopulatie te beheersen.

 

Met name wanneer er al langere tijd een mierenplaag heerst of wanneer mierennesten binnen of onder de constructie van de woning zittenwaar zitten de mierennesten gevestigd, dan bestaat de kans dat er meerdere nabehandelingen nodig zijn om het probleem te beheersen al dan niet in zijn geheel op te lossen.

 

Echter, In de meeste gevallen wordt de overlast van mieren ondervonden in de keuken of langs de dorpels van de (tuin)deuren of langs de gevelrand aan de buitenzijde. In dat geval is er na de eerste behandeling direct al een zeer goede kans op succes.

Geen valse beloften

Bij hardnekkige mierenoverlast wat al meerdere jaren tot overlast leidt of diep in de constructie van de woning zit, speelt de kennis en ervaring van onze communicatie ongediertebestrijdingbestrijdingsdeskundigen een belangrijke rol. Daarom geven wij hier hoge prioriteit aan. Aan de hand van de situatie in uw woning of gebouw, zal onze uitvoerder een inventarisatie doen waarna de verwachtingen besproken kunnen worden.

 

De bestrijding van mieren kent mogelijkheden, maar soms ook beperkingen. Dit moet duidelijk gecommuniceerd worden. Beloften die door sommige mierenverdelgers gedaan worden zorgen voor onnodige misleiding en teleurstelling. Dit willen wij voorkomen door van begin af aan duidelijk te zijn.

Mierennesten
mieren tijdig ingrijpen

Het resultaat van een mierenbestrijding hangt tevens in grote mate af van het aantal jaren die de mieren van u gegund hebben gekregen om in de constructie van het huis te nestelen. Het volledig uitschakelen van mierennesten in huis, in bijvoorbeeld spouwmuren, in de kruipruimte of onder de vloerlagen vergt soms meerdere behandelingen met meerdere bestrijdingsmiddelen.

 

tijdig mieren bestrijdenWij treffen regelmatig situaties aan waarbij mierennesten zich jaar na jaar binnen of onder het huis hebben kunnen doorontwikkelen waardoor de mierenoverlast op een gegeven moment niet meer wordt veroorzaakt door mieren van buitenaf, maar door mieren die zich binnenshuis hebben ontwikkeld.

Vliegende mieren

vliegende mieren in huisKenmerkend voor dergelijke situaties zijn de vliegende mieren in huis die in het begin van het voorjaar of zelfs tijdens de winter tevoorschijn komen in huis. Ook wanneer kruipende mieren op hoger gelegen verdiepingen uit naden en kieren tevoorschijn komen kan een teken zijn van een hardnekkig probleem. Dergelijke problemen kunnen wij niet met één bezoek verhelpen.

 

menu