Mieren bestrijden

Soms is het noodzakelijk om mieren te laten bestrijden met professionele middelen.

Onze bestrijdingsdeskundige kan u hierbij helpen.

Afspraak maken:

Tel. nr: 0900-2556677 

email: info@meldpuntongedierte.nl

Kosten van mieren bestrijden

Voor een mierenbestrijding binnenshuis brengen wij €90,- in rekening. Dit is een totaalprijs, dus inclusief voorrijden, arbeid en materiaal. 
 
Voor een goede bestrijding is het soms noodzakelijk om nestingangen aan de gevelrand aan de buitenzijde te behandelen. De kosten hiervoor bedragen €60,- extra.
 
Onze bestrijdingsdeskundige kan u hierover ter plekke adviseren.
 

Onze werkwijze

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, dan komt onze bestrijdingsdeskundige bij u langs om de situatie op te nemen en een bestrijding uit te voeren. Na de opname bespreekt hij met u de bestrijdingswijze, de mogelijkheden en de maatregelen die genomen kunnen worden voor de toekomst. Er wordt daarna meestal direct tot bestrijding overgegaan.

Naden- en kierenbehandeling

Onze bestrijdingsdeskundigen werken met een professionele mierengel welke met een doseernaald wordt ingebracht in naden, kieren en nestingangen. De hele kolonie kan op deze manier getroffen worden. 

Wat kunt u na de bestrijding verwachten?

Een mierenbestrijding met onze middelen zijn in de meeste gevallen zeer effectief. Onze behandelingen resulteren bijna altijd naar volle tevredenheid. Het geven van garantie is echter niet mogelijk. De reden hiervoor wordt onderaan verder besproken. 

De Nederlandse wetgeving beperkt ons - terecht - in het gebruik van te heftige middelen en wij moeten het met zijn allen doen met de professionele middelen die voor onze gediplomeerde bestrijdingsdeskundigen beschikbaar zijn.

Wees daarom waakzaam voor beloften die door sommige diensten gedaan worden. Mieren hanteren een dusdanige levenswijze dat garanties op een miervrije toekomst nooit nageleefd kunnen worden, zowel op de korte als de lange termijn niet. 

Kennis, inzicht en eerlijkheid

Bij hardnekkige mierenoverlast die al meerdere jaren tot overlast leidt hangen de verwachtingen en het resultaat vooral af van de kennis en inzicht van onze bestrijdingsdeskundigen. Daarom geven wij hier hoge prioriteit aan.

De nadruk ligt bij ons op ervaring en opleiding. Op deze manier kunnen onze bestrijdingsdeskundigen aan de hand van uw situatie op een eerlijke manier uitleggen wat de mogelijkheden zijn, maar ook de eventuele beperkingen.

Tijdig ingrijpen 

Het resultaat hangt tevens in grote mate af van het aantal jaren die de mieren van u gegund hebben gekregen om zich in de constructie van het huis te gaan nestelen.

Wij treffen regelmatig situaties aan waarbij mierennesten zich jaar na jaar binnen of onder het huis hebben kunnen doorontwikkelen waardoor de mierenoverlast op een gegeven moment niet meer wordt veroorzaakt door mieren van buitenaf, maar door mieren die zich binnenshuis hebben ontwikkeld.

Kenmerkend voor dergelijke situaties dat zijn de vliegende mieren die in het begin van het voorjaar of zelfs tijdens de winter tevoorschijn komen in huis. Ook wanneer kruipende mieren in het midden van de kamer of op hoger gelegen verdiepingen uit naden en kieren komen kan hierop wijzen.

Dergelijke problemen kunnen wij niet met bestrijdingsmiddelen oplossen.

Veiligheid en regelgeving

Onze bestrijdingswerkzaamheden worden geheel volgens de veiligheidsnormen van de Nederlandse wetgeving uitgevoerd. Dit betekent dat wij enkel en alleen gediplomeerde bestrijdingstechnici naar u toe sturen en dat hun kennis met behulp van opleidingen continu voldoet aan nieuwe wetgeving en richtlijnen. Ook de middelen die wij toepassen voldoen aan de wetgeving en veiligheidseisen. De moderne bestrijdingsmiddelen kunnen en worden ook met de aanwezigheid van kinderen en huisdieren op geheel veilige wijze toegepast. Meer informatie hierover kan ten alle tijden opgevraagd worden bij het Meldpunt Ongedierte.

Meer informatie over mieren in huis

Meer informatie over de oorzaak en gevolgen die mieren in huis teweeg kunnen brengen leest u hier