Afspraak maken

afspraak maken voor ongediertebestrijdingEen huisbezoek voor bestrijding of advies vindt meestal binnen 24 uur plaats. Hiervoor stellen wij u enkele korte vragen voordat de expert u terugbelt voor het maken van een afspraak. Klik op de knop hieronder om snel en eenvoudig een afspraak te maken.

Bellen met de klantenservice

ContactBellen met de klantenservice kan ook, maar is minder efficiënt en u zult na het gesprek met de telefonist alsnog later op de dag door de expert worden teruggebeld. De werkwijze en de kosten dienen altijd eerst met de expert besproken te worden voordat de afspraak definitief kan worden  gemaakt.

Goed om te weten

Goed om te wetenAdvies en bestrijding brengt altijd kosten met zich mee. Ook als aan de deur blijkt dat bestrijding niet zinvol of niet geoorloofd is. Veel insecten en zoogdieren zijn beschermd. Andere insecten zoals bijvoorbeeld bijen of hommels brengen voorwaarden met zich mee. 

 

Hieronder hebben wij de top-5 overlastgevers uiteengezet welke meestal gewoon bestreden kunnen worden. Leest u alstublieft de informatie zodat de kosten en de werkwijze alvast duidelijk zijn voordat u een afspraak maakt. Valt het diersoort welke bij u overlast veroorzaakt buiten deze categorie? Ga dan eerst verder naar onze insectengids of plaagdierengids

Top 5 overlastgevers

Wespen

wespen bestrijdenTussen het voorjaar en het najaar kunt u te maken krijgen met een actief wespennest in huis of in de tuin. Dit kan in de spouwmuur zijn, onder het dak, vrij in een struik of zelfs in de grond.

 

Voor bestrijding van het wespennest hanteren wij een tarief van €90,-. Meer informatie over de opbouw van de kosten, uitzonderingen, eventuele nabehandelingen en de algemene werkwijze leest u hier

muizen bestrijdenMuizen

Muizen kunnen bestreden worden met verschillende middelen. Wij maken onderscheid tussen mechanische en toxicologische bestrijdingsmiddelen. Mechanische bestrijdingsmiddelen kunnen verschillende types muizenvallen zijn. Met een toxicologische bestrijding wordt met rodenticiden (gif) gewerkt.

 

Ga verder naar onze pagina over muizenbestrijding

ratten bestrijdenRatten

Ratten bestrijden vergt veel kennis en geduld. Ratten bestrijden met gif is voor particulieren verboden. Om ratten effectief te kunnen blijven bestrijden op de juiste wijze, hebben wij nieuwe methoden ontwikkeld. Ook hebben onze deskundigen bestrijdingspakketten voor particulieren samengesteld.

 

Ga verder naar onze pagina over rattenbestrijding

mieren bestrijdenMieren

Net als bij de bestrijding van kakkerlakken gebruiken wij bij de bestrijding van mieren een toxicologische gelpasta die door de mieren opgegeten wordt. Omdat ze niet meteen doodgaan communiceren ze deze fatale voedselbron ook naar andere individuen binnen de kolonie. Deze strategie zorgt voor een effectieve aanpak van mierenoverlast.

 

Ga verder naar onze pagina over mierenbestrijding

kakkerlakken bestrijdenKakkerlakken

Kakkerlakken kunnen in vele omstandigheden overleven en zijn zeer lastig te bestrijden zonder de juiste middelen. Wij gebruiken voor de bestrijding professionele toxicologische gel die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van kakkerlakken. Deze middelen zijn langwerkend omdat kakkerlakken overal eitjes achterlaten die ook weken na de bestrijding nog voor problemen kunnen zorgen.

 

Ga verder naar onze pagina over kakkerlakkenbestrijding

Lees verder