Rattenbestrijding bij bewoners

Als u geholpen wilt worden door een bestrijdingsdeskundige bij de bestrijding van ratten in huis of in de tuin, dan kunt u contact met ons opnemen

Werkwijze

Wanneer de expert bij u langskomt voert hij eerst een inspectie uit en bespreekt met u onze materialen die ingezet kunnen worden om de ratten te bestrijden.

 

Indien wij onze materialen inzetten, dan volgen hierbij instructies en tevens aanwijzingen met betrekking tot de omgeving. Probeer deze altijd zo goed als kan op te volgen om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen.

Kosten

Wij brengen altijd een starttarief van €59,- in rekening.

 

Wanneer wij tijdens de inspectie constateren dat bestrijdingsmiddelen waarschijnlijk niet voldoende effect zullen hebben, dan worden er verder geen extra kosten in rekening gebracht. Dit kan het geval zijn wanneer vermoedelijk de overlast wordt veroorzaakt door een ander diersoort of dat er een duidelijk toe te wijzen oorzaak is die eerst verholpen moet worden.

 

Meestal worden door ons echter direct materialen ingezet.

Het betreft een standaard bestrijdingspakket t.w.v. €40,-

 

Houd daarom rekening met een totaalbedrag van €99,-

Éénmalig bezoek

Belangrijk om te weten is dat met deze methode maar één bezoek door ons wordt afgelegd. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de voortgang. Nu de juiste middelen op de juiste plek staan en de noodzakelijke instructies en adviezen door de bestrijdingsdeskundige zijn gegeven, heeft u in principe voldoende handvaten om de bestrijding af te ronden. Alle materialen die wij inzetten zijn met de meegeleverde instructies geschikt voor particulier gebruik, dus de veiligheid is gewaarborgd.

 

Lees verder