Rattenbestrijding voor bedrijven

rattenbestrijding voor bedrijvenBedrijven ondervinden regelmatig rattenoverlast. Ratten kunnen binnendringen in magazijnen, loodsen en kantoorruimten. Zonder adequate maatregelen kunnen zelfs hele bedrijventerreinen besmet raken.

Service & Contact : 0900-2556677

Binnen of buiten?

Heeft het personeel een rat binnenin het bedrijf gesignaleerd? Dan kunt u direct een afspraak met ons maken voor inspectie en een plan van aanpak. Ratten op de werkvloer veroorzaken veel risico's waaronder angst, stankoverlast, imagoschade en knaagschade aan kabels en voorraden.

 

Binnenin het pand werken wij soms nog steeds volgens de bekende methode met rattengif. Echter, ook aan de binnenzijde verandert de regelgeving met betrekking tot rodenticiden. 

rattenkistRattenkisten of niet?

Ratten bestrijden met behulp van rattenkisten met gif gaat samen met nieuwe richtlijnen die ons dwingen een bepaalde bezoekfrequentie te hanteren. Deze frequentie zorgt soms voor ongewenste facturen. Met onze nieuwe werkwijze kan dit voorkomen worden. Laat onze rattenbestrijder bij u langskomen voor advies.

Resistentie, stank en een lijdensweg

 

dode rat zorgt voor stankDe toepassing van rattengif is niet voor niets aan banden gelegd. Het heeft veel ellende veroorzaakt. Ratten zijn resistent geworden door verkeerd gebruik (ook vooral door particulieren) en het is zeer dieronvriendelijk omdat ratten dagenlang veel pijn lijden voordat ze daadwerkelijk sterven.

 

stankoverlast op kantoorVerder kan de kadaverstank ook ondraaglijk zijn binnen een kantoor. Er wordt veelal gezegd dat het gif dit voorkomt, maar wij hebben genoeg situaties meegemaakt dat hele afdelingen op nonactief zijn gezet vanwege de stankoverlast van een dode rat. De ratten ontbinden meestal op een plek waar men niet bij kan. 

Onze werkwijze

Nadat de afspraak is gemaakt komt onze bestrijdingsdeskundige langs voor een inspectie en bespreekt met u de mogelijkheden voor bestrijding. De werkwijze hangt af van enkele factoren;

 

Het 'nieuwe ratten bestrijden'

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen heeft de rattenbestrijding op bedrijventerreinen, om gebouwen en in de openbare ruimte veel verandering ondergaan.

Meer inhoudelijke informatie over de oude en de nieuwe bestrijdingswijze vindt u hier

 

Lees verder

menu