Muizenbestrijding voor bedrijven

muizen inpsectie in bedrijfOnze werkwijze

U kunt met ons een afspraak maken. Onze bestrijdingsdeskundige komt dan langs voor de bestrijding van de muizen. Hij inspecteert, inventariseert en bespreekt met u de mogelijkheden met betrekking tot structurele preventie. Aan een muizenbestrijding zijn meestal meerdere bezoeken gekoppeld.

Incidenteel of structureel?

muizen bestrijden voor bedrijvenWanneer wij een bestrijding in gang zetten, dan volgt er tevens nog een nacontrole en een eindcontrole. Het verwijderen van de muizen is een proces wat gemiddeld één tot drie weken duurt. Voor de zekerheid laten we de spullen meestal nog wat langer staan nadat de bestrijding is afgerond.

muizen bestrijden in bedrijf met muizengif

 

Als de muizen bestreden zijn kunt u ervoor kiezen om de bescherming te behouden. In veel gevallen doet men hier verstandig aan. Onze bestrijdingsdeskundige kan u hier tijdens het bestrijdingsproces over adviseren. 

vuilnisemmer wering en hygiëne muizen bedrijvenWering en Preventie

Het is tevens onze taak om tijdens het proces de aandacht te vestigen op maatregelen die getroffen kunnen worden om op de langere termijn de kans op muizenoverlast te minimaliseren.

muizen wering bedrijven

 

Hierbij kan worden gedacht aan weringsmaatregelen, bouwtechnische maatregelen, communicatie en het beleid rondom hygiëne en opslag.

Kosten

Bestrijding op incidentele basis komt meestal neer op 3 bezoeken van ieder  €90,-. Let op! Dit is een richtlijn. 

Wanneer onze bestrijdingsdeskundige ter plekke constateert dat deze richtlijn niet realistisch is t.o.v. de omvang van het probleem, dan bespreekt hij met u de daadwerkelijke kosten of dat er op structurele wijze verder gewerkt wordt teneinde een preventief beheersplan te realiseren.

Supermarkten en horeca

Ondernemingen die als hoofdactiviteit bezig zijn met de productie of bereiding van etenswaren en voedingsmiddelen, adviseren wij om direct een gecontinueerd beheersplan betreffende ongedierte te realiseren. Velen zijn hiertoe zelfs verplicht. Vooral eetcafe's en restaurants, maar ook kleine supermarkten dienen goed beschermd te zijn tegen muizen omdat zij verantwoordelijk zijn voor een goede hygiëne en de voedselveiligheid.

 

Om dezelfde reden werken wij binnen deze branche ook niet met rodenticiden (muizengif).

Tijdens ons bezoek bespreekt onze bestrijdingsdeskundige met u de mogelijkheden met mechanische bestrijdingsmiddelen. De instructies die wij hierbij geven moeten in combinatie met onze aanwijzingen m.b.t. de hygiëne en opslag, serieus opgevolgd worden. Anders leidt onze service niet tot het gewenste resultaat.

Grote bedrijfsgebouwen

Een muizenplaag in een loods, magazijn of productieruimte kan ernstige gevolgen hebben. Voorraden en verpakkingen kunnen volledig vernietigd worden. Er bestaat tevens een groot risico op verdere besmetting naar afnemers en consumenten.

 

Ook moeten gebouwen van bedrijven goed beschermd worden tegen ratten

 

U kunt ons bellen voor een inspectie rondom overlast van plaagdieren of insecten. Hieruit volgt een rapportage van de situatie en een voorstel voor bestrijding en structurele preventie.

 

Meer over onze werkwijze hieromtrent leest u op onze pagina Ongediertebestrijding voor bedrijven

 

menu